Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bede sie musial zastanowic. Na razie jestem wahadlem Foucaulta i nie wiem czy sie jednak zdecydowac. Gdyz niestety prawda jest, ze u mnie raczej dominuja kompozytorzy, ktorzy nie ciesza sie zbyt dobra opinia na forum
A po za tym boje sie, ze jak niektore osoby zobacza moja kolekcje to czeka ich ten sam los co nazistow po otwarciu Arki przymierza.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ogarnij się wreszcieWawrzyniec pisze:Bede sie musial zastanowic. Na razie jestem wahadlem Foucaulta i nie wiem czy sie jednak zdecydowac. Gdyz niestety prawda jest, ze u mnie raczej dominuja kompozytorzy, ktorzy nie ciesza sie zbyt dobra opinia na forumA po za tym boje sie, ze jak niektore osoby zobacza moja kolekcje to czeka ich ten sam los co nazistow po otwarciu Arki przymierza.

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Zachowujesz się jak cnotka nieruchałka, chciałaby i boi się. Co się przejmujesz zdaniem innych, jak się komuś nie będzie podobała Twoja kolekcja, to już jego problem, wszystkim niestety nie da się dogodzić. Ja zaprezentowałem część swoich zbiorów i mam się całkiem dobrze, chociaż moim ulubionym kompozytorem jest Beltrami, a nie muszę chyba Tobie mówić, jaką renomę ma na tym forum. Przyjmij sobie prosta zasadę, że byle kto , nie jest w stanie Ciebie obrazić i...zobaczysz, ze życie będzie znacznie prostszeWawrzyniec pisze:Bede sie musial zastanowic. Na razie jestem wahadlem Foucaulta i nie wiem czy sie jednak zdecydowac. Gdyz niestety prawda jest, ze u mnie raczej dominuja kompozytorzy, ktorzy nie ciesza sie zbyt dobra opinia na forumA po za tym boje sie, ze jak niektore osoby zobacza moja kolekcje to czeka ich ten sam los co nazistow po otwarciu Arki przymierza.

- Nominowany do Emmy
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
Dlaczego zniechęcasz Wawrzyńca?Niech w końcu zachowa się jak mężczyzna i pokaże co ma na stanie.Bucholc Krok pisze:Ja bym nie ryzykował.Wawrzyniec pisze:Bede sie musial zastanowic. Na razie jestem wahadlem Foucaulta i nie wiem czy sie jednak zdecydowac.
Szyszka - też planujesz wytapetować pokój podpisanymi okładkami jak ten gościu, którego zdjęcia ktoś w tym (chyba) wątku wklejał?
Co do 'tapetowania', to nie mam takiego zamiaru, jestem przeciwnikiem fanatyzmu, w każdej postaci

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Na tyle znam Adama.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Dlaczego zniechęcasz Wawrzyńca?Niech w końcu zachowa się jak mężczyzna i pokaże co ma na stanie.

I słusznie!Co do 'tapetowania', to nie mam takiego zamiaru, jestem przeciwnikiem fanatyzmu, w każdej postaci

A nie lepiej najpierw zainwestować w jakiś regał, który pomieści wszystkie płyty?Mam zamiar powiesić antyramę ( albo dwie) z podpisanymi okładkami i w zależności od nastroju, będę tylko zmieniał ich zawartość.

- Nominowany do Emmy
Mam małe mieszkanko i jakiś duży klamot w postaci regału, nie nie jest tym, czego akurat potrzebuję. Nawet nie wiem, jakich gabarytów musiałby być ów mebel, aby pomieścić 3 i pół setki płytBucholc Krok pisze:A nie lepiej najpierw zainwestować w jakiś regał, który pomieści wszystkie płyty?Mam zamiar powiesić antyramę ( albo dwie) z podpisanymi okładkami i w zależności od nastroju, będę tylko zmieniał ich zawartość.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
Od jakiegoś czasu staram się mniej kupować i na razie daję jakoś radę. Płyty, które mam, są 'rozlokowane' i mimo, że nie ma w tym ładu, ani składu, doskonale wiem, gdzie co się znajdujeBucholc Krok pisze:I tak trzeba będzie jakoś to uporządkować, bo płyt przybywa a w związku z tym mieszkanka ubywa.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
http://www.youtube.com/watch?v=5ofJvnn9hT8
4:00 - 4:25
Następny flejtuch. Osoby o słabych nerwach lepiej niech nie oglądają.
4:00 - 4:25
Następny flejtuch. Osoby o słabych nerwach lepiej niech nie oglądają.