CONAN THE BARBARIAN & CONAN THE DESTROYER - Intrada
Re: CONAN THE BARBARIAN & CONAN THE DESTROYER - Intrada
nic nie będzie, chyba nie liczysz że bym się silił i pisał jakieś elaboraty w obronie jakiejś intrady skoro nie mam z tego żadnych korzyści materialnych?
ja napisałem ten "elaborat" bo czekałem na to wydanie i podałem wyraźnie że dla mnie i na moim sprzęcie wydanie to spełniło oczekiwania bo jest lepsze od varese. kolejne argument - wydania varese i rereca postanowiłem sprzedać, a kupuję intradę. kupuje, nie dostałem. więc chyba nie jestem idiotą że bym wymieniał lepsze na niby gorsze? a że jakies problemy z intradą mogą mieć Ci z coraz lepszym sprzętem, albo die hard fanboje jak Turek czy Radzio, cóż, nie mój problem 
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czyli znowu coś jest napieprzone? Już się zaczynam gubić..karcharoth pisze:Miała być super jakość, a jest tragedia. Na cholerę dwaj panowie F. pomponowali tą bańkę spekulacyjną o kapitalnej jakości? No comments.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
No widzicie...
Z tego co słyszałem to książeczka miast na muzyce bardziej skupia się na spuszczaniu nad rzekomym remasteringiem...Tomek pisze:Jak natomiast prezentuje się książeczka, ktoś może coś napisać?
a to ciekawe, bo ja słyszałem inaczej 
co do np. zmiany w The Kitchen - intrada zamieściła oryginalną wersję jaką nagrał Basil, ale scene przemontowano i filmie (i koncekwencji na scorze) była to wersja film/album edit. stąd teraz te krzyki co po niektórych przyzwyczajonych przez 30 lat do tej do niedawna jedynej że im się intradowa koncepcja traku nie podoba... i to jeden z paru przykładów w wydaniu Intrady na to, że Prażanie jednak nie wszystko grali z oryginalnych partytur :]
co do np. zmiany w The Kitchen - intrada zamieściła oryginalną wersję jaką nagrał Basil, ale scene przemontowano i filmie (i koncekwencji na scorze) była to wersja film/album edit. stąd teraz te krzyki co po niektórych przyzwyczajonych przez 30 lat do tej do niedawna jedynej że im się intradowa koncepcja traku nie podoba... i to jeden z paru przykładów w wydaniu Intrady na to, że Prażanie jednak nie wszystko grali z oryginalnych partytur :]
NO CD = NO SALE
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Przecież oni ze słuchu grali
Qrwa, tyle czekania i takie rozczarowanie. Panie premierze, jak to się mogło stać???????????????/
Qrwa, tyle czekania i takie rozczarowanie. Panie premierze, jak to się mogło stać???????????????/
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przynajmniej mamy panowie jeszcze jakiś cel w życiu... CZEKAĆ NA LEPSZE WYDANIE 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Ja czekam na rerec od Basila 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Powodzenia zatem.Koper pisze:Przynajmniej mamy panowie jeszcze jakiś cel w życiu... CZEKAĆ NA LEPSZE WYDANIE
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To chyba w Valhalli albo Krainie Wiecznych Łowów się doczekaszWojtek pisze:Ja czekam na rerec od Basila
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Spoko, warto czekać 
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Radzio troluje, powiedział mi na privie 
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
karcharoth pisze:Qrwa, tyle czekania i takie rozczarowanie.
Śmietana poszła jak psu w ...
Wina Jarka.Panie premierze, jak to się mogło stać???????????????/

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Łał.Adam pisze:Radzio troluje, powiedział mi na privie

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
zaległe fatboxy, ja widać jest sporo więcej rozwiązań niż klasyczny czarny