No Get Low jest gorsze nawet od UnstoppableAdam Krysiński pisze:ano Jan AP się nie popisoł w tym roku, ale to nie moja wina
Poltergeist - Jerry Goldsmith - COMPLETE 2CD w 2010!
-
bladerunner
-
bladerunner
-
bladerunner
-
bladerunner
Ja Rhino nabyłem na allegro jakieś 1,5 roku temu i trochę przepłaciłem (70 zł...
), ale wydanie do którego nie można mieć żadnych zastrzeżeń, 70 minut muzyki Goldsmitha na najwyższym poziomie + gruba książeczka z opisem track by track.
Myślę, że to wydanie FSM ma podobne trzy funkcje jak np. re-releasy "Predatora" i "First Blood":
1) dla kompletystów Goldsmitha, którzy muszą mieć każde wydanie
2) dla maniaków dźwięku
3) dla tych, którzy do tej pory ich nie mieli
Adam, naprawdę myślałeś, że na tym rozszerzonym wydaniu będzie niewiadomo co? Bucholc ma trochę racji - sam sobie krzywdę robisz podbijając tak wysoko piłeczkę
Myślę, że to wydanie FSM ma podobne trzy funkcje jak np. re-releasy "Predatora" i "First Blood":
1) dla kompletystów Goldsmitha, którzy muszą mieć każde wydanie
2) dla maniaków dźwięku
3) dla tych, którzy do tej pory ich nie mieli
Adam, naprawdę myślałeś, że na tym rozszerzonym wydaniu będzie niewiadomo co? Bucholc ma trochę racji - sam sobie krzywdę robisz podbijając tak wysoko piłeczkę

-
bladerunner
No tak, dla Ciebie Bladu trzeba rozważać takie możliwościbladerunner pisze:a wziąłeś pod uwage, że komuś może nie podobać się ten score?
Znasz w ogóle "Poltergeista"?
Fake również zapowiada szumnie wiele rzeczy, a potem wymienia cały nakład "SpaceCampa"...Adam Krysiński pisze:skoro Kendall szumnie zapowiadała żeby nie kupować wznowienia i remasteru wersji rhino przez sony classical, które wyszło w kwietniu br bo on wydaje complete 2cd... ściemnił i tyle
Każdy sprzedawca Ci tak powie, ważne żeby się nie nabierać

-
bladerunner
-
bladerunner