John Williams - Black Sunday - FSM
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Aha.. bo byłem ciekaw książeczki.Marek Łach pisze:Przesłuchałem tylko na próbę rip we flacach
No chyba nie sugerowałeś się tym, co pisał Adam..?bo po dyskusji powyżej nie byłem pewien, czy aby na pewno mi się spodoba.
Może sprawa się nie wyda, ale wiesz.. Wawrzyniec wypatruje śladów wszelkiej krytyki oraz zwątpienia i nie wiadomo co może zrobić.. Ja bym się nie nastawiał, że Williams się nie dowie..Wybacz Williams, zwątpiłem w Ciebie po raz pierwszy i ostatniNa szczęście John jest wielkoduszny i wyrozumiały i wierzę, że mi wybaczy tę chwilę słabości
tiaa i potem dochodzi do takich sytuacji, że chyba czasem nasze wyrazy Wawrzyniec czyta od tyłu, żeby sprawdzić czy aby przypadkiem ja, czy Koper, czegoś nie napisaliśmy na niego lub na jego światopoglądBucholc Krok pisze:Wawrzyniec wypatruje śladów wszelkiej krytyki oraz zwątpienia
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Np. u Krisa za ok. 20 euro:Paweł Stroiński pisze:Z partaczy, pt. SAE, ale gdzie indziej można FSM dostać?
http://www.soundtrackcorner.de/black-sunday-p3869.htm
Najlepiej to jednak w SAE, bo FSM chyba ich wymienia jako głównego dystrybutora.. no i w razie czego masz najpewniejszą wymianę..
Intrada też ma, ale odradzam tam kupować.
http://store.intrada.com/s.nl/it.A/id.6500/.f
Zaraz tam wszyscy.. kilka osób raptem.Adam Krysiński pisze:Widzisz Bucholc do czego prowadzi Twoja propaganda?Każdy mówi na SAE partacze
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Aaa! Ostatni raz wczoraj pisałem, że score Williamsa jest świetny - trzeba to naprawić! Słowo na dzisiaj: Black Sunday to pełen wypas, napięcie i dramaturgia, jakiej żadna nowość dawno mi już nie dostarczyła. Na lekcjach muzyki filmowej powinno się to puszczać studentom w ramach przykładu, jak powinien brzmieć score thriller/suspense. Kocham, kocham, kocham.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
To by była przyjemność
BS to jeden z tych scorów, które fajnie pokazują, jak wiele Williams i Goldsmith sobie nawzajem zawdzięczają. Słychać tu wiele patentów zaczerpniętych od Jerry'ego, z kolei gdy słucha się Capricorn One można podejrzewać, że Jerry był na Black Sunday w kinie
Trudno o lepszą rekomendację 
BS to jeden z tych scorów, które fajnie pokazują, jak wiele Williams i Goldsmith sobie nawzajem zawdzięczają. Słychać tu wiele patentów zaczerpniętych od Jerry'ego, z kolei gdy słucha się Capricorn One można podejrzewać, że Jerry był na Black Sunday w kinie
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może jednak najpierw obowiązki, a potem przyjemności? Gdyż brak "Imperium Słońca" czy też "Bliskich Spotkań Trzeciego Stopnia" razi trochę bardziej niż brak "Black Sunday"Marek Łach pisze:To by była przyjemność![]()
Przy czym zaznaczam, że z każdej nowej recenzji Williamsa na tej stronie się cieszę, o ile nie będzie taka jak do "Zemsty Sithów"
#WinaHansa #IStandByDaenerys