Wydania płytowe w realu [galerie / dyskusje]
Re: Wydania płytowe w realu [galerie / dyskusje]
Ale piosenki polskie są zajebiste, w sumie dla nich kupiłem płytkę, bo score mi się w filmie tak średnio podobał, na płycie jednak znacznie lepiej. Ale więcej się wypowiem w odpowiednim temacie jak przesłucham też jeszcze dokładnie angielskie wydanie, oraz tę drugą płytę z wydania deluxe 

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
hmm, myślałem, że tu wkleisz box LW... i link do flaków 

Bardzo ładne wydanie 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Papusza wygląda pięknie.
Zastanawiam się czy jest sens wklejać zdjęcia kolekcjonerskiego wydania Insygniów Śmierci Desplata z winylem, czy wszyscy widzieli
?
Zastanawiam się czy jest sens wklejać zdjęcia kolekcjonerskiego wydania Insygniów Śmierci Desplata z winylem, czy wszyscy widzieli

Ja nawet mam
I kiedyś już wrzucałem
Tylko nie mogę teraz odnaleźć tego linka. Ale możesz wrzucić dla przypomnienia, Desplata nigdy za dużo 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Papusza" nie wygląda w ogóle jak polskie wydanie.
Bardzo stylowe, dobrze dobrana kolorystyka i mało reklam, log i tym podobnych rzeczy. Jakieś to niepolskie.
A macie "Insygnia" na vinylu? Tylko, gdyż ładnie wygląda, czy naprawdę już je odtwarzaliście?

A macie "Insygnia" na vinylu? Tylko, gdyż ładnie wygląda, czy naprawdę już je odtwarzaliście?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ale to jest taka mała płyta winylowa jako dodatek do wydania
Tam na jednej stronie jest bodajże Obliviate, a na drugiej nie pamiętam, albo Snape to Malfoy Manor albo Deathly Hallows. Odtwarzałem raz, na gramofonie u kolegi
Ale nie będę kupować gramofonu dla dwóch utworów 

No w sumie wydała Agora, niektóre media prawicowe zgodziłyby się z Tobą, że to niepolskie wydanieWawrzyniec pisze:"Papusza" nie wygląda w ogóle jak polskie wydanie.Bardzo stylowe, dobrze dobrana kolorystyka i mało reklam, log i tym podobnych rzeczy. Jakieś to niepolskie.
![]()

Wawrzyniec to chyba widział 2 polskie scory w życiu
Agora wydaje tak każdy score, już prawie 10 lat temu jak zaczęła wydawać to takie wychodziły u nich i do dziś się nie zmieniło.. i nie tylko oni tak wydają fajnie, w ogóle teraz jest moda na digipaki i digibooki - i dobrze 

#FUCKVINYL
Teraz będzie sporo zdjęć, ale zajebiste wydanie, także trzeba je w pełni ukazać 

La-La się naprawdę postarała, nie żałuję ani grosza.