Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
promocja wysyłki towaru powyżej 20 baksów obowiązuje jak się bierze nie od sprzedawców? :>
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Nie, za każdą płytę liczą ~1,6Ł
A Ty Bucholc brałeś te płyty z UK czy z USA ze Ci takie przyszły, jakie przyszły
- Nominowany do Emmy
To chyba nie ma znaczenia, czy z USA, czy z UK. Wszystko zależy od uczciwości sprzedawcy. Ja brałem z obu bazarów i jak na razie jestem zadowolony.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tylko ile kosztuje polecony do UK? Pewnie w sumie i tak bym stracił na wysyłce to co straciłem teraz na towarze.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Gdy wysyłasz poleconym, to nawet jak przesyłka nie jest ubezpieczona, w przypadku zaginięcia, Poczta zwraca kwotę coś około 100-120zł. To raz, a dwa, możesz reklamować i wówczas ustalą, czy przesyłka dotarła do adresata i czy została odebrana.

Z UK. Zresztą same Amazony (sklepy) jeszcze nigdy nie przysłały mi używanych płyt. I dziwne, że do Amazonu brytyjskiego też 2 razy odsyłałem w ten sam sposób i było ok.bladerunner pisze:A Ty Bucholc brałeś te płyty z UK czy z USA ze Ci takie przyszły, jakie przyszły
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Jaka paczka?
paczka/paczki z amazon.comnadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jaka paczka?
- Nominowany do Emmy
Aha, już wyjaśniam
Z Amazona jankeskiego przesyłka szła 2 tygodnie, a co śmieszne, płyta zamawiana z ichniego bazaru dotarła do mnie po 6 dniach. Z brytyjskiego bazaru szło jakieś 10 dni.

W takim razie dzięki za wyjaśnienianadszyszkownik Kilkujadek pisze:Aha, już wyjaśniamZ Amazona jankeskiego przesyłka szła 2 tygodnie, a co śmieszne, płyta zamawiana z ichniego bazaru dotarła do mnie po 6 dniach. Z brytyjskiego bazaru szło jakieś 10 dni.

- Nominowany do Emmy
Bardzo proszę
Udanych zakupów.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie, ale da się płacić np. Visą Electron.
Tomasz Goska pisze:Dupawo troszkę...
Jak chcesz to Ci zamówię coś