No ma mieć, tak samo jak stara muza maBucholc Krok pisze:Tylko co z tego, że tak kiedyś było, pytam. Okładka ma mieć jakiś "hendikap" w związku z tym?

No ma mieć, tak samo jak stara muza maBucholc Krok pisze:Tylko co z tego, że tak kiedyś było, pytam. Okładka ma mieć jakiś "hendikap" w związku z tym?
O matko, ale kaszana na tych CD-kach. Czy to tak tylko wyszło na fotce?muaddib_dw pisze:Była jeszcze edycja kolekcjonerska epizodu IV, V i VI wydana w stanach - fota Nowej Nadziei
Stara muza nie ma żadnego hendikapu, tylko jest dobra sama z siebie!kiedyśgrześ pisze:No ma mieć, tak samo jak stara muza ma
Czemu parodia - świetny plakat, zresztą typowy Tom JungDanielosVK pisze:Dokładnie, miał być Luke i Leia, a wyszła jakaś parodia.
Ja jak zamawiałem do salonu to zawsze w kartonie było, za to mam inny problem z nimi, bo czasem wciskają mi towar opakowany taśmą plastikową w ten sposób, że są wgniecenia z każdej strony, już 3 razy takie coś miałem i oczywiście musiałem drugi raz zamawiać z adnotacją, żeby tym razem przysłali nieuszkodzony egzemplarz bez tej taśmy.Bucholc Krok pisze:BTW: Empik ma przykry zwyczaj (zamawiając onlajn) foliować kilka razy towar zamiast pakować w karton. Raz mi się zdarzyło, że na oryginalną folię dali 3 swoje. I to ma niby ochronić przed mechanicznymi uszkodzeniami?
Templar pisze:Ja jak zamawiałem do salonu to zawsze w kartonie było,
za to mam inny problem z nimi, bo czasem wciskają mi towar opakowany taśmą plastikową w ten sposób, że są wgniecenia z każdej strony,
Ciekawe skąd mają ten towar. Nie przypominam sobie, żebym widział w Empikach coś takiego. Inna sprawa, że mało po nich chodzę. A tak zapakowany towar widziałem kilka lat temu w marketach molochach. Nie miało znaczenia czy było duże pudełko (gry) czy małe to wszystkie miały tę taśmę. Dostałem kiedyś jedną grę z Gramu, ale już bez tej taśmy - zostały same wgniecenia. Nie odsyłałem, bo grosze dałem i w ogóle się nie opłaciło odsyłać.już 3 razy takie coś miałem i oczywiście musiałem drugi raz zamawiać z adnotacją, żeby tym razem przysłali nieuszkodzony egzemplarz bez tej taśmy.
Z gram.pl to miałem 2 razy problemy, raz pognieciona mapa z EK Gothica 3, drugi raz to także pognieciony poradnik z EK Wiedźmina 2, w pierwszym przypadku to osobiście wymieniłem w ich siedzibie na Jagiellońskiej, a drugi raz przysłali mi nowy poradnik do domu bez potrzeby zwracania starego.Bucholc Krok pisze:Dostałem kiedyś jedną grę z Gramu, ale już bez tej taśmy - zostały same wgniecenia. Nie odsyłałem, bo grosze dałem i w ogóle się nie opłaciło odsyłać.
Jesteś jego właścicielem?kiedyśgrześ pisze:Natomiast ja od dawna nie mam żadnych problemów z Empikiem, zgadnijcie dlaczego![]()
![]()
Komu sprzedajesz?Ps. Swoją drogą właśnie ponownie zmienia się właściciel
Mnie się nie zdarzyło zamawiać do salonu i zwracać. Odpukać..Templar pisze:Z tego powodu rzadko płacę z góry i staram się zamawiać z odbiorem osobistym, bo łatwiej coś takiego zwrócić.
Z gram.pl to miałem 2 razy problemy, raz pognieciona mapa z EK Gothica 3,
To przynajmniej zarobiłeś.drugi raz to także pognieciony poradnik z EK Wiedźmina 2, w pierwszym przypadku to osobiście wymieniłem w ich siedzibie na Jagiellońskiej, a drugi raz przysłali mi nowy poradnik do domu bez potrzeby zwracania starego.