CONAN THE BARBARIAN & CONAN THE DESTROYER - Intrada

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: CONAN THE BARBARIAN & CONAN THE DESTROYER - Intrada

#391 Post autor: Adam » wt lis 27, 2012 14:48 pm

ehh :roll: skoro jesteś taki dokładny, to czy tak trudno zauważyć kiedy tam był ostatni wpis w temacie o rerecu? :P +/-rok temu. dziś w temacie wydania intrady parę osób wspomniało, prawda, ale to wszystko.
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Michał Turkowski
Zdobywca nieistotnych nagród

#392 Post autor: Michał Turkowski » wt lis 27, 2012 14:53 pm

A ile mają o tym gadać ?:D

Czy u nas na forum ktoś gada o jakimś scorze sprzed 2 lat ?:D

Awatar użytkownika
karcharoth
Jestem Żydem
Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong

#393 Post autor: karcharoth » wt lis 27, 2012 15:12 pm

Adam pisze:efekt uderzenia był o północy, dlatego trzeba było o 1ej zmienić pieluchę 8)
To się nazywa efekt młota. I mówiłem, żeby brać STOPERAN. Do cholery, chociaż kilka tabliczek czekolady by zadziałało :D
Ostatnio zmieniony wt lis 27, 2012 15:17 pm przez karcharoth, łącznie zmieniany 2 razy.
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#394 Post autor: Adam » wt lis 27, 2012 15:16 pm

przy pewnych wydaniach nawet stoperan wymięka 8)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#395 Post autor: Tomek » wt lis 27, 2012 15:24 pm

Adam pisze:ehh :roll: skoro jesteś taki dokładny, to czy tak trudno zauważyć kiedy tam był ostatni wpis w temacie o rerecu? :P +/-rok temu. dziś w temacie wydania intrady parę osób wspomniało, prawda, ale to wszystko.
I co, to jest takie dziwne? Przy dziesiątkach wydań kolekcjonerskich rocznie i zalewaniu dosłownym rynku przez coraz to nowe tytuły, że nikt nie pisze już o wydaniu sprzed jakiegoś czasu?
Templar pisze:No, ale Coogan rzeczywiście jest mega, pamiętam jak pierwszy raz oglądałem film kilka lat temu, w TV leciało i ktoś w drugim pokoju oglądał, a ja usłyszałem tylko ten główny temat i tak mi się spodobało, że od razu sam włączyłem :D Czekałem od dawna, aż ktoś to wyda i w końcu się doczekałem :D Sample miażdżą :)
Tak, tylko, że wiesz, w świecie Adama K., wszystko jest albo geniuszem albo się skończyło. Nie ma stanów pośrednich. Jest albo pielucha albo totalna ignorancja (połączona przeważnie z niezrozumieniem i brakiem zastanowienia dla materiału, który się krytykuje z takim samym poświęceniem z jakim się rzuca geniuszami, "miażdżeniami" i megakultami). Ale, cóż, to tylko Adam, czego tu wymagać? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
karcharoth
Jestem Żydem

#396 Post autor: karcharoth » wt lis 27, 2012 15:28 pm

Powoli robicie z Adama jakiegoś bożka, wyrocznię od spraw ostatecznych. A on tylko potwierdził fakt, że CONAN to geniusz i wydanie jest na miarę poziomu muzyki.
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#397 Post autor: Adam » wt lis 27, 2012 15:29 pm

brawo 8)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#398 Post autor: Tomek » wt lis 27, 2012 15:44 pm

karcharoth pisze:Powoli robicie z Adama jakiegoś bożka, wyrocznię od spraw ostatecznych. A on tylko potwierdził fakt, że CONAN to geniusz i wydanie jest na miarę poziomu muzyki.
Adam (niestety...) w największym stopniu kształtuje to forum. Jego posty stanowią dokładnie 17.16% całości kiedykolwiek napisanych. Trudno się dziwić, że jest "na językach" :)
Obrazek

Awatar użytkownika
karcharoth
Jestem Żydem

#399 Post autor: karcharoth » wt lis 27, 2012 15:47 pm

Tomek pisze:
karcharoth pisze:Powoli robicie z Adama jakiegoś bożka, wyrocznię od spraw ostatecznych. A on tylko potwierdził fakt, że CONAN to geniusz i wydanie jest na miarę poziomu muzyki.
Adam (niestety...) w największym stopniu kształtuje to forum. Jego posty stanowią dokładnie 17.16% całości kiedykolwiek napisanych. Trudno się dziwić, że jest "na językach" :)
Niestety ? :D To było dobre.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#400 Post autor: Adam » wt lis 27, 2012 15:58 pm

Tomek jest tak dokładny w liczeniu tylko zapomniał ile z tego w oftopie ale ciesze się że jestem guru ponoć :D i stereotyp że albo megakult, albo się skończył - to świadczy o czytaniu z uwaga moich postów :D Wawrzyniec i Bucholc mnie gonią po 10% więc nie jest źle, w trójkę kształtujemy :D

dość oftopa, wracajmy do Conana :!: 8)
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#401 Post autor: Bucholc Krok » wt lis 27, 2012 17:30 pm

Adam pisze:Wawrzyniec i Bucholc mnie gonią po 10% więc nie jest źle, w trójkę kształtujemy :D
Raczej Koper i Wawrzyniec. Ja już od dłuższego czasu do większości wątków nie zaglądam. Przez te 4 lata wystarczająco dużo czasu tu przebałaganiłem.
dość oftopa, wracajmy do Conana :!: 8)
Wracajcie, wracajcie.. 8)
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#402 Post autor: Adam » wt lis 27, 2012 17:31 pm

dostał już ktoś shipping confirmation?
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#403 Post autor: Bucholc Krok » wt lis 27, 2012 17:34 pm

Tak szybko? :o
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#404 Post autor: Adam » wt lis 27, 2012 17:35 pm

LaLa potrafi po 6 minutach od kliknięcia wysłać takiego maila więc co w tym dziwnego :P
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#405 Post autor: Bucholc Krok » wt lis 27, 2012 17:37 pm

Intrada to nie Lala. A Lala potrafi, gdy ma mały przemiał. Przy tym tytule to nie ma co liczyć. Chyba że wcześnie się zamówiło. Ale znowu mogą najpierw Amerykańców obsługiwać.

ODPOWIEDZ