OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
Nie chce przywoływać złych wspomnień'' ale czy on dosłownie napisał, że jest zajęty i nie ma na Ciebie czasu lekko rzecz ujmując''? czy to był sarkazm?Łukasz Waligórski pisze:Uznajmy po prostu że Zimmer jest bardzo zajętym człowiekiem i nie ma czasu na spełnianie zachcianek jakiegoś Polaka...Chociaż nie wiem co go tak wkurzyło żeby mi tak odpisywać... ale nieważne.
Pytałem o autograf Marca Shaimana, bo dzisiaj dostałem od niego coś takiego... kopia rękopisu do Main Theme do filmu "Patch Adams". Score nominowany swego czasu do Oscara. Z autografem Marca
Marca Gratulacje, nie znam przesłucham..
a co tu dociekać? Hansu go zlał i tyle.. żeby to pierwszy raz... wystarczy popatrzyć czy poczytać jak autografów odmawia albo coś.. szkoda czasu na takich komposerów, jest tona innych którzy z radością wyślą dlatego że ktoś im okazuje zainteresowanie, po prostu jak ludzie normalni się niektórzy zachowują, a niektórzy nie - u nas jest tak samo i to nie tylko z komposerami 

Ostatnio zmieniony czw sie 26, 2010 20:33 pm przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
Słyszałem, że Gregson ma to samo, czyżby naleciałość po Hansie, ciekawe co jeszcze razem robiliAdam Krysiński pisze:a co tu dociekać? Hansu go zlał i tyle.. żeby to pierwszy raz... wystarczy popatrzyć jak autografów odmawia albo coś.. szkoda czasu na takich komposerów, jest tona innych którzy z radością wyślą że ktoś im okazuje zainteresowanie i , po prostu jak ludzie normalni..

oni razem nic nie robią - za nich robią komputery 
a pewnie jakby Łukasz najpierw wysłał Hansowi drugi, inny artykuł o rzekomej genialności, doskonałości i ponadczasowości Thin Red Line i napisał że jest pan moim bogiem i modle sie do portretu pańskiego, to by pewnie coś mu Hansu odesłał po roku

a pewnie jakby Łukasz najpierw wysłał Hansowi drugi, inny artykuł o rzekomej genialności, doskonałości i ponadczasowości Thin Red Line i napisał że jest pan moim bogiem i modle sie do portretu pańskiego, to by pewnie coś mu Hansu odesłał po roku

#FUCKVINYL
No właśnie Gregson jest wszechstronnym twórcą, więc tu Adasiu Feil.Adam Krysiński pisze:oni razem nic nie robią - za nich robią komputery
czyli Wawrzyniec ma szanse ?Adam Krysiński pisze:a pewnie jakby Łukasz najpierw wysłał Hansowi drugi, inny artykuł o rzekomej genialności, doskonałości i ponadczasowości Thin Red Line i napisał że jest pan moim bogiem i modle sie do portretu pańskiego, to by pewnie coś mu Hansu odesłał po roku

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A ta wszechstronność Hagiewu to się czym wyraża? Wszechstronnym płodzeniem szitów?bladerunner20 pisze:No właśnie Gregson jest wszechstronnym twórcą, więc tu Adasiu Feil.
Ale podobno na nogi jeszcze się da, więc na igrzyska w Londynie wciąż ma szanse.Adam Krysiński pisze:w tym wieku lekarze już nie pomogą, za późno na głowę leczyć w tym wieku

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
tworzy utwory elektroniczne i na orkiestrę i całkiem nieźle mu to wychodzi ( i tu chciałbym wysunąć hipotezę, że orkiestracje u Hagiewu stoją na wysokim poziomie, na pewno wyższym jak u Hansa) no i niezły z niego dyrygent ; oczywiście WG mnieKoper pisze: A ta wszechstronność Hagiewu to się czym wyraża? Wszechstronnym płodzeniem szitów?

Jak chcecie zobaczyć co bym chciał usłyszeć od HGW na takim festiwalu to pisać na PM

Jesli ktos chce miec 14 autografów(gryzmolów) to moze je miec w "atrakcyjnej" cenie
http://cgi.ebay.pl/VARESE-30th-ANNIVERS ... =Music_CDs

Wurger pisze:Jesli ktos chce miec 14 autografów(gryzmolów) to moze je miec w "atrakcyjnej" cenie![]()
Fajne, ale nie ma Gregsona