OKŁADKI - Wielka Baza Danych
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To są japończykiWawrzyniec pisze:Rety co to są za okładkiNp. "Terminator 2" mam te płytę, ale z taką okładką

A wracając do tematu, to zacznę może od polskich okładek, a jedną z najlepszych jakie widziałem (i bynajmniej wcale nie dlatego że to nasz duży projekt wydawniczy) jest okładka Łukasza Remisia do rozszerzonej "Szamanki" Korzyńskiego. Do dziś robi na mnie duże wrażenie:

Jak myślę o polskich okładkach to ta jest jedną z około 10 bestów, które odrazu przychodzą mi na myśl. Piękne okładki miały też płyty Lorenca i czasem Preisnera (choć w jego przypadku bardziej wydania zagraniczne-japończyki)
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E to fajnie, gdyż ja nie lubię tych "dziwacznych opakowań". Tak też np. "The Fountain" Mansela, czy "Home" Amara mają podobne wydania i zupełnie mi się nie podobają.Althazan pisze:Normalne plastikowe pudełko "jewel case".Wawrzyniec pisze:A "Wall-E" - japoński rzeczywiście lepszy. Ciekawe czy mają normalne pudełko czy też ten papierowy scheiss?
A, żeby nie było, że nic daję to jednak nie będę dłużej siebie oszukiwał i dam okładkę, która według mnie jest naprawdę dobra. Ale najmocniej przepraszam, że to jest niestety ten kompozytor, ale tym razem to nie jest prowokacja, gdyż to naprawdę dobra okładka:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
TBC? Jeszcze nie miałem okazji..Wawrzyniec pisze:Ale "The Black Cauldorn" też niezła i klimatyczna. A jeśli mogę wtrącić króciutko, to przesłuchałeś ten króciutki soundtrack i jak wrażenia?

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spokojnie krytykę mogę przyjąć. Chociaż uważam, że moje propozycje horrorowe są bardzo dobre;) To jest WIELKA BAZA OKŁADEK. A więc nie tylko same najlepsze. Moim misternym planem jest zebrać całą masę okładek, które uważacie za interesujące, a następnie na wzór "Ściany" z Top Gear ustalić, które okładki są "cool", a które "uncool", Dlatego też proszę się nie ociągać 

#WinaHansa #IStandByDaenerys