3.12 - LETHAL WEAPON 8CD/POLICE ACADEMY/SUPERMAN RETURNS 2CD
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: 3.12 - LETHAL WEAPON 8CD/POLICE ACADEMY/SUPERMAN RETURNS
To może to "powers that be" było do innej piosenki? Bo coś takiego pamiętam. Może ktoś gdzieś innego cytował.
Przecież ta piosenka jest 

Ale w wersji albumowej, a nie kinowej, o czym napisałem wcześniej...Mefisto pisze:Przecież ta piosenka jest

Althazan pisze:- piosenka "Probably Me" Claptona i Stinga będzie w wersji albumowej (a nie filmowej), bo taka się bardziej podoba wykonawcom,
No ale jest i jest wyraźnie dany powód, więc pisanie, że ktoś nie zezwolił jest hmm... głupie? 

Nie ja pisałem o braku zezwolenia, może Paweł coś ma z pamięcią...?Mefisto pisze:No ale jest i jest wyraźnie dany powód, więc pisanie, że ktoś nie zezwolił jest hmm... głupie?

A czy ja pisałem do Ciebie? 

W 9 minut poszły wszystkie kopie Supermana z autografem. Z tego co widzę, to w przeciągu 10 minut prawie 500 zamówień złożono, nieźle 

Dżizas, weź mnie nie strasz 

To tak na uspokojenie, przez następną godzinę, nawet więcej, złożono jeszcze tylko 300 zamówień, o ile MV się nie walnął w tym poście:

i nie zgubił dwójki przy podanej godzinie, bo od 12:00 można było zamawiaćThe following order #'s will receive an AUTOGRAPHED POLICE ACADEMY
65624 - 76416 1:28:13 seconds pm pst
MV

Czym się martwisz. Jak nie kupisz u nich to kupisz albo przez SAE albo u pośrednikówMefisto pisze:Dżizas, weź mnie nie strasz

A co do autografowych egzemlarzy to pewnie większość zamówiona została pod późniejszy handel

Jeszcze możecie wyciągnąć autograf Beara i Johna. Szkoda, że tylko Debneya Johna, a nie Williamsa Johna. Ale jakby dali podpis Big Johna, to serwer spaliłby się od razu w godzinie startu zamówienia i poszłoby wszystko w 30 sekund. 

pierwsze typy z fsmu podostawały box Broni - dźwięk jest mega z tego co piszą 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
już jakiś dobry wujek wrzucił do sieci, matko boska co za czadAdam pisze:pierwsze typy z fsmu podostawały box Broni - dźwięk jest mega z tego co piszą

http://www.youtube.com/watch?v=HnZw65gsesw

Wiadomo ile sztuk boxu zeszło już?