Najlepsze okładki 2013
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Najlepsze okładki 2013
Tego trzeciego też w sumie, no i czcionka kiepska. Pierwsza też mi się średnio podoba. Najlepsza ostatnia, chociaż takie zawijasy już mnie nie kręcą. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Trzecia bardzo fajna, a ta środkowa kompletnie spaprana.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To jest z 2013?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Grzesiu masz bojowe zadanie - sprawdź kto robił te okładki. bo coś czuję że jakiś Matthews 

#FUCKVINYL
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
autorzy są różni, Matthewsa nie widzę, zresztą jak to jest kurde powydawane

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Litości, znowu wycinanka. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Właśnie, Adam, zlituj się i nie wklejaj byle czego. Jakby całość stanowił środkowy obrazek to dałoby radę, ale w takiej wersji to jet słabe. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jaaasne, bo Ty się znasz, co najlepiej pokazują covery płyt, które wydajesz sam 

ehh szkoda dyskutować bo już o tym pisałem.. jeśli stacja telewizyjna X życzy sobie za łaskawe wyrażenie samej zgody na użycie i udostępnienie mailem oryginalnego plakatu lub okładki z DVD np. 15 tys pln brutto, to jest to śmiech na sali a wytwórnia płytowa woli wynająć grafika który zrobi, nawet słabsza samoróbkę, za tysia czy dwa - bo za te 15 tys to masz komplet budżetu na ze 3 albumy o ile nie trafisz na takich debili którzy krzycza horrendalne ceny za nic... no ale niektórzy na tym forum dalej nie mogą tego zrozumieć jak to jest w tym wydawniczym biznesie
tak więc dalej będą słabe(sze) okładki, bo wytwórnie (i ja) wolą żeby płyta wyszła, niż płacić za zboże idiotom.. a m.in przez takich paru prezesów, kilka płyt wyjść nie może mimo szczerych chęci wytwórni, bo nikt nie wyłoży takiej kasy (albo i większej) za nic żeby spełnić zachcianki krawaciarzy..
a ja tu dalej będę wklejał okładki które MI się podobają
od tego jest forum i demokracja a inni mogą oceniać moje typy 

a ja tu dalej będę wklejał okładki które MI się podobają

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A to nie Twój temat, więc na życzenie założyciela można kasować kijowe okładki uznane za offtop albo trolling