Intrada 24-01-2011: LINK / RIVER OF NO RETURN / NIAGARA

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#31 Post autor: Bucholc Krok » czw sty 27, 2011 09:32 am

Niagara także się już sprzedała w Intradzie. Póki co u partaczy bez limitu. :)

Awatar użytkownika
nadszyszkownik Kilkujadek
Nominowany do Emmy

#32 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw sty 27, 2011 11:47 am

Wurger pisze:A to niespodzianka :D Intrada moje juz wysłała :D
To są naprawdę szybcy. Moviemusic ma wysyłać dopiero 2 lutego, tak więc sobie jeszcze poczekam.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#33 Post autor: Bucholc Krok » czw sty 27, 2011 15:42 pm

I tak pewnie jeszcze nie zdążyłeś przesłuchać płyt z ostatniej dostawy. :) Mnie tam się nie spieszy. Jak mają spartolić to mogę poczekać. Byle żadnych płyt nie wyjęli. :roll:

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#34 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw sty 27, 2011 16:02 pm

Bucholc Krok pisze:I tak pewnie jeszcze nie zdążyłeś przesłuchać płyt z ostatniej dostawy. :) Mnie tam się nie spieszy. Jak mają spartolić to mogę poczekać. Byle żadnych płyt nie wyjęli. :roll:
Tych ostatnich dostaw było kilka i nazbierało się 17 pozycji. Fakt, wszystkiego jeszcze nie przesłuchałem :lol:
Mnie się tam na dobrą sprawę, też nie spieszy. 'Link' i tak od razu wyląduje w pudle i będzie czekał na lepsze czasy,ale 'River/Niagara' z przyjemnością bym posłuchał już teraz :) Najważniejsze jednak, aby przesyłka dotarła.

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#35 Post autor: Bucholc Krok » czw sty 27, 2011 16:12 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Tych ostatnich dostaw było kilka i nazbierało się 17 pozycji. Fakt, wszystkiego jeszcze nie przesłuchałem :lol:
Za dużo słuchasz Bephemota czy jak mu tam. :)
Mnie się tam na dobrą sprawę, też nie spieszy. 'Link' i tak od razu wyląduje w pudle i będzie czekał na lepsze czasy,
A to zamówiłeś? Wydawało mi się, że wyrażałeś się o niej mało pochlebnie.. :)
ale 'River/Niagara' z przyjemnością bym posłuchał już teraz :) Najważniejsze jednak, aby przesyłka dotarła.
Co ma nie dotrzeć? Oby tylko wysłali.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#36 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw sty 27, 2011 16:26 pm

Bucholc Krok pisze:
Za dużo słuchasz Bephemota czy jak mu tam. :)
Nie, zwyczajnie czasu brakuje, aby wszystko w spokoju przesłuchać.
A to zamówiłeś? Wydawało mi się, że wyrażałeś się o niej mało pochlebnie.. :)
Zamówiłem i nie będę ściemniał, zrobiłem to tylko po to, aby za jakiś czas przehandlować to na coś ciekawszego :lol:
Co ma nie dotrzeć? Oby tylko wysłali.
Moviemusic jeszcze mnie nigdy nie zawiódł, miejmy nadzieje, że i tym razem tak będzie :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#37 Post autor: Bucholc Krok » czw sty 27, 2011 16:59 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Zamówiłem i nie będę ściemniał, zrobiłem to tylko po to, aby za jakiś czas przehandlować to na coś ciekawszego :lol:
Moja teoria się sprawdza - dla siebie kupiło z 500 osób a reszta na handel. :)
Moviemusic jeszcze mnie nigdy nie zawiódł, miejmy nadzieje, że i tym razem tak będzie :)
Nie chcę straszyć, ale kiedyś im się zdarzy.. ;)

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#38 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » czw sty 27, 2011 17:10 pm

Bucholc Krok pisze: Moja teoria się sprawdza - dla siebie kupiło z 500 osób a reszta na handel. :)
Wziąłem tylko jedną sztukę, tak więc handlarz chyba ze mnie marny :lol: Za innych się nie wypowiadam, bo nie wiem, ale pewnie jest tak jak mówisz. Ja mam nadzieję, że w końcu trafię na The Faculty score i albo oddam wówczas płytę z małpą w zamian za Beltramiego, albo ją spieniężę i będzie na kupno .

Nie chcę straszyć, ale kiedyś im się zdarzy.. ;)
Tfu, jak wykraczesz, to oby ciężkie zatwardzenie nie opuszczało Ciebie przez co najmniej 2 tygodnie. :lol:

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#39 Post autor: Bucholc Krok » czw sty 27, 2011 19:18 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Ja mam nadzieję, że w końcu trafię na The Faculty score i albo oddam wówczas płytę z małpą w zamian za Beltramiego, albo ją spieniężę i będzie na kupno
Chodzi o to promo Intrady? Lepiej poczekać na regularne wydanie. Pewnie wypuszczą ją w ISE.
Tfu, jak wykraczesz, to oby ciężkie zatwardzenie nie opuszczało Ciebie przez co najmniej 2 tygodnie. :lol:
Na zatwardzenie, proszę ja Ciebie, to kupiłem sobie w Lali za 2$ Teksańską masakrę piłą mechaniczną Jabłońskiego. Zaparcia mogą mi nafiukać... 8)

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#40 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob sty 29, 2011 12:53 pm

River/Niagara u partaczy zostało tylko 5 sztuk. Jak na 'staroć' to znika z siłą wodospadu :lol:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#41 Post autor: Adam » sob sty 29, 2011 14:48 pm

Link poszedł szybciej niż Predzio :D

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#42 Post autor: Bucholc Krok » sob sty 29, 2011 15:05 pm

nadszyszkownik Kilkujadek pisze:River/Niagara u partaczy zostało tylko 5 sztuk. Jak na 'staroć' to znika z siłą wodospadu :lol:
Ciekawe, że w tym przypadku nie zrobili limitu.

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#43 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob sty 29, 2011 15:20 pm

Bucholc Krok pisze:
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:River/Niagara u partaczy zostało tylko 5 sztuk. Jak na 'staroć' to znika z siłą wodospadu :lol:
Ciekawe, że w tym przypadku nie zrobili limitu.
Bo tego tytułu nie kupowali handlarze, tylko ci, którym ta muzyka się naprawdę podoba :)

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#44 Post autor: Bucholc Krok » sob sty 29, 2011 15:24 pm

No nie wiem.. :) Pewnie byli też tacy, którzy kupowali dla Marylki, choć jej tam nie ma. :) Już nie pamiętam, której płyty to dotyczyło.. chyba Back to the Future. Fajgel czy Fejk pisali OIP na forum, że dali ogłoszenie na forum/portalu dotyczącym tych filmów i spore zainteresowanie ścieżka wzbudziła. I pewnie też nie ze względu na muzykę jako taką. :)

Awatar użytkownika
Nominowany do Emmy

#45 Post autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob sty 29, 2011 15:32 pm

Bucholc Krok pisze:No nie wiem.. :) Pewnie byli też tacy, którzy kupowali dla Marylki, choć jej tam nie ma. :) Już nie pamiętam, której płyty to dotyczyło.. chyba Back to the Future. Fajgel czy Fejk pisali OIP na forum, że dali ogłoszenie na forum/portalu dotyczącym tych filmów i spore zainteresowanie ścieżka wzbudziła. I pewnie też nie ze względu na muzykę jako taką. :)
Kto chciał, kupił, a jakimi motywami się kierował, jego sprawa :) Najważniejsze, aby była przyjemność ze słuchania.

ODPOWIEDZ