Intrada 24-01-2011: LINK / RIVER OF NO RETURN / NIAGARA
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
Tych ostatnich dostaw było kilka i nazbierało się 17 pozycji. Fakt, wszystkiego jeszcze nie przesłuchałemBucholc Krok pisze:I tak pewnie jeszcze nie zdążyłeś przesłuchać płyt z ostatniej dostawy.Mnie tam się nie spieszy. Jak mają spartolić to mogę poczekać. Byle żadnych płyt nie wyjęli.

Mnie się tam na dobrą sprawę, też nie spieszy. 'Link' i tak od razu wyląduje w pudle i będzie czekał na lepsze czasy,ale 'River/Niagara' z przyjemnością bym posłuchał już teraz

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Za dużo słuchasz Bephemota czy jak mu tam.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Tych ostatnich dostaw było kilka i nazbierało się 17 pozycji. Fakt, wszystkiego jeszcze nie przesłuchałem

A to zamówiłeś? Wydawało mi się, że wyrażałeś się o niej mało pochlebnie..Mnie się tam na dobrą sprawę, też nie spieszy. 'Link' i tak od razu wyląduje w pudle i będzie czekał na lepsze czasy,

Co ma nie dotrzeć? Oby tylko wysłali.ale 'River/Niagara' z przyjemnością bym posłuchał już terazNajważniejsze jednak, aby przesyłka dotarła.
- Nominowany do Emmy
Nie, zwyczajnie czasu brakuje, aby wszystko w spokoju przesłuchać.Bucholc Krok pisze:
Za dużo słuchasz Bephemota czy jak mu tam.![]()
Zamówiłem i nie będę ściemniał, zrobiłem to tylko po to, aby za jakiś czas przehandlować to na coś ciekawszegoA to zamówiłeś? Wydawało mi się, że wyrażałeś się o niej mało pochlebnie..

Moviemusic jeszcze mnie nigdy nie zawiódł, miejmy nadzieje, że i tym razem tak będzieCo ma nie dotrzeć? Oby tylko wysłali.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Moja teoria się sprawdza - dla siebie kupiło z 500 osób a reszta na handel.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Zamówiłem i nie będę ściemniał, zrobiłem to tylko po to, aby za jakiś czas przehandlować to na coś ciekawszego![]()

Nie chcę straszyć, ale kiedyś im się zdarzy..Moviemusic jeszcze mnie nigdy nie zawiódł, miejmy nadzieje, że i tym razem tak będzie

- Nominowany do Emmy
Wziąłem tylko jedną sztukę, tak więc handlarz chyba ze mnie marnyBucholc Krok pisze: Moja teoria się sprawdza - dla siebie kupiło z 500 osób a reszta na handel.

Tfu, jak wykraczesz, to oby ciężkie zatwardzenie nie opuszczało Ciebie przez co najmniej 2 tygodnie.Moviemusic jeszcze mnie nigdy nie zawiódł, miejmy nadzieje, że i tym razem tak będzie
Nie chcę straszyć, ale kiedyś im się zdarzy..

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Chodzi o to promo Intrady? Lepiej poczekać na regularne wydanie. Pewnie wypuszczą ją w ISE.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Ja mam nadzieję, że w końcu trafię na The Faculty score i albo oddam wówczas płytę z małpą w zamian za Beltramiego, albo ją spieniężę i będzie na kupno
Na zatwardzenie, proszę ja Ciebie, to kupiłem sobie w Lali za 2$ Teksańską masakrę piłą mechaniczną Jabłońskiego. Zaparcia mogą mi nafiukać...Tfu, jak wykraczesz, to oby ciężkie zatwardzenie nie opuszczało Ciebie przez co najmniej 2 tygodnie.

- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No nie wiem..
Pewnie byli też tacy, którzy kupowali dla Marylki, choć jej tam nie ma.
Już nie pamiętam, której płyty to dotyczyło.. chyba Back to the Future. Fajgel czy Fejk pisali OIP na forum, że dali ogłoszenie na forum/portalu dotyczącym tych filmów i spore zainteresowanie ścieżka wzbudziła. I pewnie też nie ze względu na muzykę jako taką. 

- Nominowany do Emmy
Kto chciał, kupił, a jakimi motywami się kierował, jego sprawaBucholc Krok pisze:No nie wiem..Pewnie byli też tacy, którzy kupowali dla Marylki, choć jej tam nie ma.
Już nie pamiętam, której płyty to dotyczyło.. chyba Back to the Future. Fajgel czy Fejk pisali OIP na forum, że dali ogłoszenie na forum/portalu dotyczącym tych filmów i spore zainteresowanie ścieżka wzbudziła. I pewnie też nie ze względu na muzykę jako taką.