W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Adam
- Jan Borysewicz
Bucholc Krok pisze:Althazan pisze:Można założyć, że jest "wysoce limitowane"...

Jak się chce to i można założyć, że wieloryb to ryba.

no i znów oftopujesz

#FUCKVINYL
-
Adam
- Jan Borysewicz
od kumpla:

#FUCKVINYL
-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob maja 29, 2010 11:51 am
Fajny temat. Można przyjrzeć się oryginalnym autografom i porównać je z radosną twórczością "cwaniaków" Ebayowych. Jest to także świetne uzupełnienie kolekcji, zwłaszcza swoich ulubionych kompozytorów.
Coś z mojego podwórka:
[/img]

[/img]
Ch. Young wali autografy jak od szablonu:)

-
Adam
- Jan Borysewicz
nooo to prawda.. na Ebayu teraz w ogóle jest ponoć tak że jak nie dasz do aukcji fotki z kompozytorem w momencie podpisu to nikt kupować nie chce.. Tyle fejków jest... 2 osoby już mi to mówiły.. dlatego po to ten temat założyłem.. a że Bucholcowi żal dupę ściska to nie mój/nasz problem

#FUCKVINYL
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob maja 29, 2010 12:06 pm
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby tak było. Przecież Eaby to jeden, wielki market ze wszystkim, więc o gówno w złotku wcale nie trudno. Temat jest naprawdę spoko, oprócz tego, że może pozwolić nam ustrzec się przed kupnem bubla, to jeszcze doznań estetycznych dostarczy

Fajnie popatrzeć na kolekcję innych,a odrobina zazdrości może zmotywować do intensywniejszych poszukiwań

-
Adam
- Jan Borysewicz
nooo ten autograf Younga to szaaaacun

#FUCKVINYL
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob maja 29, 2010 12:11 pm
Jeden z moich ulubieńszych

Płyta też jest w pytę. Teraz noszę się z zamiarem napisania do paru kompozytorów w sprawie autografów. Zobaczymy, czy któryś pomoże biednemu miłośnikowi muzyki z Polszy

-
bladerunner
autor: bladerunner » sob maja 29, 2010 12:13 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Jeden z moich ulubieńszych

Płyta też jest w pytę. Teraz noszę się z zamiarem napisania do paru kompozytorów w sprawie autografów. Zobaczymy, czy któryś pomoże biednemu miłośnikowi muzyki z Polszy

Adresy są na necie, ale to nie to samo jak sam byś zdobył autograf podczas długiego stania w kolejce

-
Adam
- Jan Borysewicz
wiem że odsyłają okładki niektórzy, tylko trzeba długo czekać.. kumpel wysłał Arkę do Williamsa i po roku dopiero nagle dostał z powrotem. Dodatkowo na kartce z zeszytu były podziękowania, poza podpisem na coverze
Ze swojej strony wiem żeby nie wysyłać Barryemu - wyrzuca do kosza wszystko - Geoff Leonard, jego przyjaciel i ten który pisał biografię, mówi o tym wprost na jego forum.. Kilka osób tam potwierdziło że nic im nie wróciło.. a adres domowy Barryego można łatwo w necie znaleźć..
#FUCKVINYL
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob maja 29, 2010 12:16 pm
Adresy są na necie, ale to nie to samo jak sam byś zdobył autograf podczas długiego stania w kolejce

Pewnie, że nie. Nie sądzę jednak, żeby Beltrami przyjechał w najbliższym czasie do Polski, a ja za wielką wodę też się nie wybieram. Jak więc widzisz, pole manewru jest niewielkie

-
bladerunner
autor: bladerunner » sob maja 29, 2010 12:18 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:

Pewnie, że nie. Nie sądzę jednak, żeby Beltrami przyjechał w najbliższym czasie do Polski, a ja za wielką wodę też się nie wybieram. Jak więc widzisz, pole manewru jest niewielkie

Nie ma się co spieszyć całe życie przed nami, z braku laku pewnie kiedyś organizatorzy FMF go zaproszą
Ja na HGW poczekam parę lat. Jeśli go nie będzie a da koncerty w inym kraju to pewnie pojadę.
-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob maja 29, 2010 12:21 pm
Nie ma się co spieszyć całe życie przed nami, z braku laku pewnie kiedyś organizatorzy FMF go zaproszą

Takich kompozytorów, na tak poważne imprezy się nie zaprasza. Nawet brak laku nie byłby dość wystarczającym powodem

-
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » sob maja 29, 2010 12:25 pm
Adam Krysiński pisze:wiem że odsyłają okładki niektórzy, tylko trzeba długo czekać.. kumpel wysłał Arkę do Williamsa i po roku dopiero nagle dostał z powrotem. Dodatkowo na kartce z zeszytu były podziękowania, poza podpisem na coverze
Napiszę najpierw meila i zobaczymy, czy będzie w ogóle jakiś odzew, a potem będę kombinował dalej

-
Adam
- Jan Borysewicz
wiedziałem że nie wytrzyma!

#FUCKVINYL