LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE

#2896 Post autor: Ghostek » pt cze 05, 2026 07:19 am

Z czystej ciekawości wróciłem do tego Bonda po tych 10 latach (tak, od czasu premiery i recki nie odpalałem tej ściechy). No i całkiem spoko na taką "raz-na-10-lat przygodę", choć już końcówka dłużyła się mocno. Osobiście nie wyobrażam sobie kupienia i słuchania tego 2-płytowego wydania. Raczej dla takich hardkorów jak Adam. Wolałbym na 2CD pozostałe Arnoldy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#2897 Post autor: Adam » pt cze 05, 2026 08:24 am

Nikt nie twierdzi że to super score, ale podstawka była mocno zedytowana i przycięta.
NO CD = NO SALE

Awatar użytkownika
MichalP
Zdobywca nieistotnych nagród

#2898 Post autor: MichalP » pt cze 05, 2026 21:21 pm

Adam pisze:
pt cze 05, 2026 08:24 am
Nikt nie twierdzi że to super score, ale podstawka była mocno zedytowana i przycięta.
Na plyte wepchneli pelne 79 minut muzyki - to jak na oryginalny bondowski album to chyba rekord - i to bez piosenki - inaczej sie nie dalo, musieli cos przyciac.. Jestem zdziwiony, ze w sumie jest ponad 2 godziny muzyki i w filmie muza sie sprawdza jak dla mnie, ale na plycie niestety odrzuca powtorkowosc materialu - temptrack ze Skyfall az bije po uszach.

ODPOWIEDZ