OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Autografy na partyturach mają to coś, na pewno bardziej oryginalny pomysł niż pomazanie okładki( kłania się Bucholc). Można sobie w ramę wstawić i pamiątka ho ho..Łukasz Waligórski pisze:Bo się po prostu chciał pochwalić ludziom, którzy rozpoznają wartość tych skarbówdziekan pisze:A czemu Łukasz Waligórski wyskoczył w tym temacie ze swoimi skarbami?![]()
Myślę, że niedługo pokażę kolejne...

- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Dokładnie tak samo myślałem. Po kilku latach prowadzenia portalu o muzyce filmowej i sporej ilości kontaktów, jakie udało mi się zebrać, stwierdziłem, że może jednak warto założyć jakąś kolekcję. Płyt nie lubię zbierać, autografy na płytach są raczej powszechne, więc wpadłem na pomysł żeby zbierać autografy na partyturach. Takie coś zdecydowanie trudniej zdobyć, więc wyzwanie większe
Jak na razie udaje się kolekcję powiększać
zobaczymy na ile mi starczy ściany. W moim profilu na facebooku można zobaczyć galerię zdjęć całej kolekcji.

Jak na razie udaje się kolekcję powiększać

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tym bardziej, że: a) kartka jest większa i nie trzeba się ściskać, b) na partyturze kompozytor się bardziej stara, a na książeczkach robi byle szybciej.bladerunner20 pisze:Autografy na partyturach mają to coś, na pewno bardziej oryginalny pomysł niż pomazanie okładki
No właśnie.. a jak wygląda ściana wytapetowana książeczkami z płyt to widać na fotkach umieszczonych w tym wątku.Można sobie w ramę wstawić i pamiątka ho ho..
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Uznajmy po prostu że Zimmer jest bardzo zajętym człowiekiem i nie ma czasu na spełnianie zachcianek jakiegoś Polaka...
Chociaż nie wiem co go tak wkurzyło żeby mi tak odpisywać... ale nieważne.
Pytałem o autograf Marca Shaimana, bo dzisiaj dostałem od niego coś takiego... kopia rękopisu do Main Theme do filmu "Patch Adams". Score nominowany swego czasu do Oscara. Z autografem Marca

Pytałem o autograf Marca Shaimana, bo dzisiaj dostałem od niego coś takiego... kopia rękopisu do Main Theme do filmu "Patch Adams". Score nominowany swego czasu do Oscara. Z autografem Marca