Japońskie (azjatyckie) wydawnictwa
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Pewnie działa, ale to jest chyba na zasadzie - "wysyłamy pytanie, które kiedyś sam przygotowałeś, na które masz odpowiedzieć, żeby zmienić hasło"?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I słusznie - kto pyta nie błądzi.dziekan pisze:Jezeli chodzi o Ebay to musze polegac na swoim znajomym bo paypala niestety nie posiadam a zamowienia skladam zazwyczaj ze Stanow.
Zdarzylo sie,ze sprzedawca nie uprzedzil mnie ze plyta jest w nienajlepszym stanie,ale ja do afery jestem ostatni![]()
Przynajmniej plytka dziala bez zarzutu,ale szkoda tylko ze to jest jeden z moich Howardow![]()
Od tego czasu w tej kwestii wole skonsultowac sie z Althazanem

A paypal nie taki straszny, nie trzeba mieć karty kredytowej - wystarczy mieć kasę i zasilać konto przelewem.

Ale to przelew w Polsce z Twojego banku do innego banku. I tyledziekan pisze:No jakos nie mam zaufania do tego typu przelewow...

Potem już płacisz paypalem, a on sam przelicza Ci walutę i pobiera tyle złotówek, żeby dobrze wyszło. Nie da się pomylić.
Mieszanie do tego poczty to duży błąd.Czasami mam nawet watpliwosci czy nasza poczta dobrze sie spisze![]()

To jak nie ma napisane na aukcji, trzeba zapytać przed jej końcem o koszty wysyłki do naszego pięknego kraju. Wtedy nie ma nieporozumień.Wymysli tobie,ze zabraknie cwierc dollara do docelowej kwoty
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
jeden z najrzadszych japońców
http://allegro.pl/item1177461692_kilar_ ... onska.html
Martens widzę kupił

http://allegro.pl/item1177461692_kilar_ ... onska.html
Martens widzę kupił

NO CD = NO SALE