LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Jak wrzucisz do koszyka i podasz dane to przeliczy wysyłkę. Oni albumy >1CD liczą jako wielokrotność, tyle ile płyt wewnątrz. A potem +1/3 całości przy odbiorze dopłaty opłat celnych.
NO CD = NO SALE
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ktoś z forum będzie coś brał bo jednak wolałbym się dołożyć + nie wiadomo, kiedy zaczną wysyłkę a ja już wydałem dużo kasy na MBR.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Wysyłka: 35,50 USD - 546 zł za całość?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Piszą. Rok temu miałem podaną z LaLi a tylko Bonda zamawiałem - i 40 zł dopłaty. Wiadomo, to jest na oko 1/4 - 1/3 . Ja każda opłatę nazywam celnymi i tyle. mnie nie interesuje czy to cło, czy opłata pocztowa.
Ostatnio zmieniony pt lis 24, 2023 08:36 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- lis23
La La pobiera kasę od razu czy w momencie wysyłki zamówienia? Jeśli od razu a będą wysyłać w grudniu lub później to nie ma sensu teraz płacić.
MBR chyba szybko wyśle paczkę bo właśnie przetwarzają moje zamówienie, mam nadzieję, że mają już tego Williamsa
Na Music Box Records "Hook" jest za 57 Euro, "Maska Zorro" za 38 Euro, podobnie "Sneakers", wychodzi ok. 674 zł z wysyłką.
MBR chyba szybko wyśle paczkę bo właśnie przetwarzają moje zamówienie, mam nadzieję, że mają już tego Williamsa

Na Music Box Records "Hook" jest za 57 Euro, "Maska Zorro" za 38 Euro, podobnie "Sneakers", wychodzi ok. 674 zł z wysyłką.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
raz piszą, raz nie piszą, loteria najwyraźniej
to jest mój post z września
21,5 PLN opłat celnych od 5 (8 płyt) zamówionych albumówkiedyśgrześ pisze: ↑pt wrz 29, 2023 22:14 pmdawno nic nie kupowałem poza EU z powodu kosztów, coś mnie podkusił wziąć kilka płyt w LaLi i niespodzianka, dalej wystawiają prokonsumenckie deklaracje
nic nie przebije złodziejstwa z CDJapan które miałem 3 tyg temu - viewtopic.php?p=348984#p348984
NO CD = NO SALE
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Tak, maksymalnie z Lali i Intrady to 24 zł.
Może to zalezy od miejsca, do którego się zamawia. Musiałeś trafić Adam na jakiegoś nadgorliwca albo coś nie tak opisali.
Może to zalezy od miejsca, do którego się zamawia. Musiałeś trafić Adam na jakiegoś nadgorliwca albo coś nie tak opisali.
miałem zaniżoną wartość o 1/3 - napisali równe 20$ na paczce. A kosztowało 29,99. I jeszcze szło ponad miesiąc 

NO CD = NO SALE
- galljaronim
- John Powell
Świetny rzut. Cieszy przede wszystkim Maska Zorro, która faktycznie zasługiwała na rozszerzenie.Hak nie jest zaskoczeniem, bo to wydanie sprzed dekady było nierówne jeśli chodzi o jakość i głośność dźwięku. Ciekawe czy to zostało poprawione. Sneakersa też się weźmie, bo podstawki nie mam.
Zakupy zapewne kiedyś zrobię w MBR, bo po przeliczeniu to wychodzi nieznacznie więcej niż bezpośrednio od Lali, a przynajmniej szybsza dostawa i brak zmartwień o to, co wymyślą celnicy.
Zakupy zapewne kiedyś zrobię w MBR, bo po przeliczeniu to wychodzi nieznacznie więcej niż bezpośrednio od Lali, a przynajmniej szybsza dostawa i brak zmartwień o to, co wymyślą celnicy.
- lis23
Nie wiem czy dobrze policzyłem ale wyszło mi 546 zł z La Li + dodatkowe opłaty i 674 zł z MBR, ok. 130 zł więcej.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

ale tu nie ma co przeliczać - wrzuć co chcesz do koszyka i podaj adres a w kolejnym kroku samemu przeliczy. a do tej sumy dolicz sobie jeszcze dodatkowo 1/4 - 1/3 tej sumy na dopłaty dla listonosza.
NO CD = NO SALE
- lis23
Z Francji nie powinno być dodatkowych opłat bo to jest UE.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

piszę o lali. wiadomo. 546 + 1/3 = 728, czyli drożej niż z 674 z MBR
naucz się nie zamawiać z usa, jeśli nie ma takiej potrzeby. a tu nie ma.
chyba że chcesz dawać zarobić pisowskiej wciąż jeszcze poczcie polskiej.
naucz się nie zamawiać z usa, jeśli nie ma takiej potrzeby. a tu nie ma.
chyba że chcesz dawać zarobić pisowskiej wciąż jeszcze poczcie polskiej.
NO CD = NO SALE