Tzn. Ile 50?100?. Raczej staramy się zbierać jednego kompozytora czy bez znaczenia?Łukasz Waligórski pisze: Nie mam ich wiele...
Zdjęcia bądź lista waszej kolekcji Soundtracków.
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Płyt? Dokładnie to nie wiem... ponad 200. U mnie od kilku lat wygląda to tak, że kupuję płyty tylko dwóch kompozytorów - Hisaishiego i Kaczmarka (choć nie są to jakieś pełne, wielkie dyskografie). Czasem zdarza mi się kupić płytę na jakimś koncercie w klubie, w filharmonii - głównie dla autografu. Poza tym dostaję płyty od kompozytorów, agentów, wytwórni i w ten sposób uzupełniam półki dość rzadkimi egzemplarzami (jak te cztery płyty Pascala Gaigne, które są na zdjęciubladerunner20 pisze:Tzn. Ile 50?100?. Raczej staramy się zbierać jednego kompozytora czy bez znaczenia?

Widać nie jestem taki ortodoksyjny. Muzyka jest na pierwszym miejscu. Nigdy nie miałem smykałki do kolekcjonowania i gromadzenia płyt - nawet Hisaishiego.Althazan pisze:Ojojoj... Surprised To mi wcale nie zalatuje ortodoksyjnym miłośnikiem Hisaishi'ego... Wink Ale ściana piękna! Very Happy
A na ścianie w przyszłym tygodniu zawisną cztery kolejne partytury. Jeff Danna przesłał mi "Resident Evil", Dale Cornelius "Mary & Max" (Australijczycy są bardzo hojni

ja na całe szczescie skompletowałem Iwashiro i Hisaishiego wszystko absolutne co chciałem.. jeśli w przyszłosci mnie zaskoczą czymś to rozważę zakup, ale ponieważ płyt mam sporo, wiec będzie to musiało być coś serio odmiennego/zaskakującego, bo lubie kupować płyty które cośdają nowego, a nie kolejny autopilot z poprzednich prac 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully