Intrada 3 VIII 10 Harline / Newman / Silvestri
Mam takie pytanie techniczne (nie śmiejcie się
do weteranów zakupów ze sklepów kolekcjonerskich typu Intrada, FSM itd. Pierwszy raz zamawiałem na Intradzie i od wczoraj w nocy pokazuje mi w statusie zamówienia "Pending Fullfillment". Dostałem maila z Intrady (pewnie standardowego), że zamówienie otrzymane bla, bla, tylko niepokoi mnie ten status... W koncie użytkownika jest zakładka "Make Payment" - nie trzeba tego jakoś użyć czasem? Na karcie kredyt. pokazuje mi zablokowane środki ok. 86 zł, więc po przewalutowaniu to pewnie ta kwota za "Predzia" (z wysyłką).
Dzięki za rozwianie wątpliwości

Dzięki za rozwianie wątpliwości

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ja tam kupowałem tylko 2 razy, też przy użyciu karty (Visa Classic) i nigdy nie zaglądałem do zakładki Make Payment. Po złożeniu zamówienia czekałem na wysyłkę. Jak pobiorą kasę to się zmieni na "billed". Powinno być ok. skoro kasa jest zablokowana. U mnie też tak jest (w ogóle, z każdym zamówieniem).
Predatora jest już mniej niż 250 sztuk.
Predatora jest już mniej niż 250 sztuk.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale nie ma się co cieszyć na zapas.Tomek pisze:Tak więc wszystko jasne. Dziękuję!

Najszybciej to poszła OIP The China Syndrome.Althazan pisze:No i po Predku! Najszybsza wyprzedaż Intrady - to było chyba do przewidzenia...

Eeee, nieeee... Tak se tylko polemizuję...bladerunner20 pisze:Althazan coś dzisiaj taki śmiertelnie poważny
Krzywdę Ci Bladu zrobił?

Nie da się porównywać tytułów o różnej liczbie egz. Chyba co innego jest wyprzedaż 1000szt. niż 3000szt.?Bucholc Krok pisze:Najszybciej to poszła OIP The China Syndrome.

Jeszcze "Baby" Goldsmitha, ale troszkę dłużej jej zajęło...Adam Krysiński pisze:3 tysie to nie pamiętam by zeszły kiedyś w 1 dzień?

z tego co widzę to nie ma nigdzie już - tylko u Chrisa predek został.
PS : zaczęło sie
:D:D
http://cgi.ebay.com/PREDATOR-Alan-Silve ... 255c68e446
za pół roku obie wersje znów będą po 150$
PS : zaczęło sie

http://cgi.ebay.com/PREDATOR-Alan-Silve ... 255c68e446
za pół roku obie wersje znów będą po 150$

Ostatnio zmieniony śr sie 04, 2010 08:24 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czy pieniądze oddają to nie wiem, ale napisałem do nich po ok. 6 tygodniach od dnia wysyłki, że paczki nie dostałem i mi odpisali, że wyślą jeszcze raz (o to mi zresztą chodziło, nie chciałem pieniędzy). Wysłali i doszła gdzieś po 7 dniach. Podejrzewam, że paczka, którą wysłali za pierwszym razem do nich wróciła.Tomek pisze:I jak, wysłali nową/można było zareklamować/oddali kasę?
Miałem podobny przypadek w SAE. Jednak w SAE musiałem zapłacić za ponowne wysłanie. Edek napisał, że na paczce była informacja, iż paczki nie odebrałem (co było bzdurą) i domyslam się, że stąd pobrał tę opłatę. Jednak gdy wysłali ją drugi raz to przyszła po miesiącu z pieczątką, że omyłkowo wysłali ją do Iranu. Czyli można przypuszczać, że za pierwszym razem też poszła do innego kraju, jednak wówczas odesłali ją do SAE zamiast, tak jak za drugim razem, do mnie. W każdym razie ta historia nie świadczy dobrze o SAE.
Albo o systemie pocztowym?Bucholc Krok pisze:W każdym razie ta historia nie świadczy dobrze o SAE.

Módlmy się, żeby nie wprowadzili tego co dla Hiszpanów - z powodu ginących przesyłek mają diabelski wybór: albo wybierają polecony (płaci się DODATKOWO około $11-$12), albo wybierają standard - ale wtedy SAE nie odpowiada za zaginięcie...