OKŁADKI - Wielka Baza Danych
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I chyba taka myśl przyświecała twórcy okładki. Oczywiście głowy za to nie dam..Wawrzyniec pisze:Zresztą w tamtych czasach kobiety za wiele do mówienia nie miały.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Nie za bardzo wiem o co z tymi propozycjami "1-4", od "1 do 6 plus" chodzi, ale jeśli chodzi o okładki z Tudorów to zgadzam się z Markiem, fotoshop za bardzo bije po oczach. Bardziej podoba mi się okładka z pierwszego sezonu, co trzy pary, to nie jednaWawrzyniec pisze:A Ty z ciekawości też moje propozycje od 1-4 czy też nawet od 1 do 6 plus "The Tudors" krytykujesz?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Szału nie robią, ale żeby od razu krytykować
Dark Knight ma z zestawu najlepszą, epika jak się patrzy. Island nic ciekawego, rozmyta uciekająca parka z niepotrzebnym górnym banerem. B&Ch oklepana i słabo wykonana. Changeling ratuje jedynie ładna buzia. Blood vol1 fajna, vol2 wygląda jak zwykły kadr z wklejonym kwiatkiem.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tu nie ma co ratować, to jedyny powód dla którego dałem tę plytęMystery Man pisze: Changeling ratuje jedynie ładna buzia.

Dziękuję za konstruktywną krytykę, gdyż taka akurat jest mile widziana.
A Giacchino nie ma jakiś ciekawych pod względem szaty graficznej soundtracków?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Moim zdaniem bez twarzy..Wawrzyniec pisze:Ten byłby lepszy, gdyby sama twarz była:
No, i dawajcie więcej okładek z innej beczki..I na koniec coś z zupełnie innej beczki:

I coś dla Wawrzyńca

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie dyskryminujmy żadnych okładek.Bucholc Krok pisze:No, i dawajcie więcej okładek z innej beczki..

"Sherlock Holmes" też bardzo fajny, taki stylowy.
Reszta już mi się mniej podoba i niestety muszę do tego dołączyć także te z dedykacją dla mnie, przykro mi

To, aby było z innej beczki, to okładka z mej jednej zagadki:

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Trudno, ale mnie też się nie podobają. Wybrałem takie, bo pisałeś, że lubisz twarze.Wawrzyniec pisze:Reszta już mi się mniej podoba i niestety muszę do tego dołączyć także te z dedykacją dla mnie, przykro mi
Co do innych:
Sons of Fury odpada zupełnie, nie lubię takich "ckliwych". HTWWW też mi się nie podoba. Nad Airportem i Lure też się zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku, że są zbyt "subiektywne". Ulysses fajny, choć trochę upstrzony. A GLD wiadomo..
Troya już chyba była, Mystery?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Troya" chyba nie była. Przy okazji fajna okładka. I cieszę się, że jednak komuś "Beyond Borders" się podoba i nie jestem osamotniony. Ładna okładka i to nie tylko ze względu na Angelinę Jolie
Czy też nie
Skoro idziemy w starożytność to ja po moich nieudanych próbach ze starymi okładkami pod Bucholca wracamy do swoich. Nie wiem czy był, a jak nie to się dziwię, gdyż "Gladiator" ma fajną okładkę, mimo że tak samo jak w przypadku "War of the Worlds" jest to okładka z plakatu filmowego:

Skoro idziemy w starożytność to ja po moich nieudanych próbach ze starymi okładkami pod Bucholca wracamy do swoich. Nie wiem czy był, a jak nie to się dziwię, gdyż "Gladiator" ma fajną okładkę, mimo że tak samo jak w przypadku "War of the Worlds" jest to okładka z plakatu filmowego: