INTRADA - PLANY WYDAWNICZE
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Re: INTRADA - PLANY WYDAWNICZE
Co do scoru samego w sobie, to ja pamiętam że kiedyś tam obejrzałem ten film i muzyka nie zrobiła na mnie szczególnego wrażenia. Jakie są wasze opinie o tym score? Bo troszkę mam obawy czy legenda jaka narosła wokół tego scoru nie wynika w sumie z jego "niedostępności" po prostu a nie że jest to jakaś znakomita muzyka? A może się myle 

Michał , jeżeli lubisz action scory z lat 70 tych Goldsmitha w klimacie drapieżnym jak " Capricorn One" to powinieneś to posłuchać z ciekawości nawet .Cała playlista Damnation jest opublikowana na Yotube. Fakt że elektronika jest tam dość prężna i robi dobrą robotę
Film jak film , ważne że Goldsmith daje radę
. Ciekawe tylko czy wydadzą to na 2 CD
to wtedy będzie gruby wałek na kasie.....

tłuką te podrzędne Goldszmity już taśmowo, czy ktoś to ogarnia jeszcze? 

#FUCKVINYL
A co tu jest nie do ogarniania?
Na pewno to znasz: psy szczekają a karawana jedzie dalej
Na pewno to znasz: psy szczekają a karawana jedzie dalej

za chwilę będzie co tydzień jakiś no-name-score by Jerry, albo 18-ste wydania Rambo..
#FUCKVINYL
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
albo complete ze shreka forever

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Po trackliście do Damnation Alley widać, że na albumie jest tylko 10 minut więcej muzyki w stosunku do tego co jest na boxie. Szczerze to myślałem, że brakującego materiału jest więcej, a tu mamy tylko pół godziny scoru. No ale zobaczymy, ja jestem zadowolony bo czekałem na to wydanie od dawna 

Będę szczery, Tylko Jerry 

Ten film trwa ledwie 90 minut i ma sporo momentów bez muzy, więc nie wiem, czego można się było spodziewać - Titanica 4CD? 

Intrada zaczyna rok , 9 stycznia

Intrada kicks off the New Year with a 2-CD expansion of an adventure score from the early '90s.
- Michał Turkowski
Ma to być wydanie na którym podobnie jak na Titanicu LLL zabraknie piosenki - więc pewnie "Robin Hood" Kamena bez songów Adamsa albo "The Last Mohicans" Jonesa bez piosenek Clannadu.Michal pisze: Intrada zaczyna rok , 9 stycznia
Intrada kicks off the New Year with a 2-CD expansion of an adventure score from the early '90s.
Mam nadzieję że jak będzie "Robin Hood" to dokonają pewnych edycji montażowych i jakoś zakryją te wpadki muzyków, szczególnie trąbek i waltornii, bo tam jest kilka takich kiks wykonawczych że aż trudno uwierzyć że nikt tego na sesji nie zauważył

jak HOOD to popuszczę
jeden z moich paru jeszcze graali do rozszerzenia 

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Piosenkę mam na albumie Adamsa, a muzy nie mam nawet w podstawowej wersji, więc też czekam.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Michał Turkowski
- galljaronim
- John Powell
Intrada zaszokowała jak dziś premier jedną z dymisji[emoji6] Ostre wejście wraz z nowym rokiem. Zawsze byłem przekonany, że wyda to Lala.
Oby remastering był dobry. Orginalny album brzmi niestety jakby był nagrywany w kurniku. Zawarte 110 minut to chyba będzie komplit.
Oby remastering był dobry. Orginalny album brzmi niestety jakby był nagrywany w kurniku. Zawarte 110 minut to chyba będzie komplit.