Jeszcze nie wysłali. Ale stał się cud i doszła przesyłka wysłana przed świętami.muaddib_dw pisze:Btw. Dostał już ktoś nową intradę?
Intrada 14 XII 10 - Rosenthal, Poledouris, Sawtell, Murray
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Jerzy
- Parkingowy przed studiem nagrań
Witam,
To mój debiut na forum więc na początek dla wszystkich najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku.
A tak w temacie to w Sylwka dostałem awizo z poczty z przesyłką z Intrady. Wysyłka była 22 grudnia więc biorąc pod uwagę czas świąteczny to muszę powiedzieć, że się chłopaki uwinęły
.
To mój debiut na forum więc na początek dla wszystkich najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku.
A tak w temacie to w Sylwka dostałem awizo z poczty z przesyłką z Intrady. Wysyłka była 22 grudnia więc biorąc pod uwagę czas świąteczny to muszę powiedzieć, że się chłopaki uwinęły
Opinia jest jak d..., każdy ma swoją.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jerzy pisze:A tak w temacie to w Sylwka dostałem awizo z poczty z przesyłką z Intrady. Wysyłka była 22 grudnia
Którego dnia było złożone zamówienie?
Nie ciesz się pan zanim nie otworzysz pudełka.więc biorąc pod uwagę czas świąteczny to muszę powiedzieć, że się chłopaki uwinęły.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A... to pewnie dlatego wstrzymują mi zamówienie. Zamiast pisać przy płytach, których chwilowo nie ma (trzeba je najpierw sprowadzić), że realizacja trochę potrwa to nie..
Inna sprawa, że w tym przypadku i tak bym zamówił. Ale pewnie znowu wytną mi taki numer, że dostanę Tytanów a Poledourisa sprzedadzą komuś innemu. 
- Nominowany do Emmy
Oby takiego numeru nie wycięli, bo można się wkurwić. Mnie Clash nie interesował i z tego co piszesz, to wyszło mi to na dobre, bo może już w poniedziałek zamówione płyty będą u mnieBucholc Krok pisze:A... to pewnie dlatego wstrzymują mi zamówienie. Zamiast pisać przy płytach, których chwilowo nie ma (trzeba je najpierw sprowadzić), że realizacja trochę potrwa to nie..Inna sprawa, że w tym przypadku i tak bym zamówił. Ale pewnie znowu wytną mi taki numer, że dostanę Tytanów a Poledourisa sprzedadzą komuś innemu.