BARTOSZ CHAJDECKI - CZAS HONORU (26.11.2010 - Polskie Radio)
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: BARTOSZ CHAJDECKI - CZAS HONORU (26.11.2010 - Polskie Ra
co powiedział Chajdecki o Henri IV ?
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
AmenWawrzyniec pisze:
Za to bardzo pozytywnie wypowiadał się o Harrym Gregsonie-Williamsie, twierdząc, że jest zajebisty i zawstydził Mozarta w elektronice

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bladu nie przeinaczaj moich słów
Ale w sumie z tego jak się Chajdecki o HGWu wypowiadał tow cale bym się nie zdziwił, gdyby tak naprawdę myślał. W sumie powinniście się jakoś poznać, gdyż naprawdę macie wiele wspólnego ze sobą i czasami sam się zastanawiam, czy pod pseudonimem Bladu nie kryje się Chajdecki

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chajdecki się zatrzymał na HGW sprzed 10 lat, to i sobie gada jaki on zajebiaszczy w elektronice 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
dokładnie. on jest bardzo na bakier z nowościami. szczególnie takiego HGW.Koper pisze:Chajdecki się zatrzymał na HGW sprzed 10 lat, to i sobie gada jaki on zajebiaszczy w elektronice
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Puść Chajdeckiemu The Taking of Pelham 1-2-3 HGW, ciekawe, co powie 

wiem że chyba ostatni jaki słuchał to PoP i mu się bardzo podoba, tak jak i mi.. i był oburzony że to w resume było do gniotów roku 

NO CD = NO SALE
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Shrek Forever lepszy, ale Bartosz Chajdecki i tak ma dobry gust !Adam Krysiński pisze:wiem że chyba ostatni jaki słuchał to PoP i mu się bardzo podoba, tak jak i mi.. i był oburzony że to w resume było do gniotów roku

''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to znaczy, że Chajdecki odwiedza polskie strony z muzyką filmowąAdam Krysiński pisze:wiem że chyba ostatni jaki słuchał to PoP i mu się bardzo podoba, tak jak i mi.. i był oburzony że to w resume było do gniotów roku

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecież to wtórne i miałkie i jedzie na tym co HGW z Powellem i Hansem przez wcześniejszych ileś lat płodzili, no i jeszcze na Silvestrim. Chłopak trochę przespał w filmówce.Adam Krysiński pisze:wiem że chyba ostatni jaki słuchał to PoP i mu się bardzo podoba, tak jak i mi.. i był oburzony że to w resume było do gniotów roku

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
toż pisałem że nie jest na bieżąco - nie on jeden, ja też nie jestemKoper pisze:Chłopak trochę przespał w filmówce.

NO CD = NO SALE
Bartosz promuje swoje poczynania w radiu internetowym SST. Do Playlisty dołączono promosa, gdzie znajdziemy jeszcze parę innych kawałków niż "Czas Honoru". Czy tą składankę można jeszcze gdzieś przesłuchać niż tylko w SST? Czy można będzie ją nabyć w wersji fizycznej? Ktoś coś wie więcej o tym promosie?
http://www.streamingsoundtracks.com/mod ... _Selection
http://www.streamingsoundtracks.com/mod ... _Selection
na chwilę obecną nie, ale są plany wydania fizycznego w obszerniejszej formie, tylko problem polega na tym że nikt w tym kraju nie chce wydawać filmówki o ile to nie nowość tvn'u z karolakiem i szycem w roli głównej. ta kompilacja to tylko malutki promil jego niewydanej muzyki.
NO CD = NO SALE
Było wklejane? 
http://www.fanklubcichociemni.pl/index. ... asu-honoru
Muzyka Bartosza Chajdeckiego do "Czasu honoru" cieszy się niesłabnącą popularnością.
Wyrazem tego są m.in. utrzymujące się przez wiele tygodni w czołówce Listy Przebojów Muzyki Filmowej RMF Classic utwory "Okupacja" oraz "Powrót".
W planach jest wydanie trzy-płytowego albumu z muzyką z "Czasu honoru".
Jak poinformował nas Pan Bartek, album zawierałby także utwory, które nie pojawiły się w filmie w pełnych wersjach. Niestety na razie nie jest znana konkretna data premiery, gdyż trwają poszukiwania sponsora.
Jak tylko będziemy znali więcej szczegółów, przekażemy Wam je niezwłocznie.
Tymczasem Pan Bartek przesyła Wam serdeczne pozdrowienia i zaprasza do kin na 'Baczyńskiego' oraz do słuchania ścieżki dźwiękowej z tego filmu. "Pieśń o szczęściu" także znajduje się na liście RMF Classic.
No no
Szukajcie sponsora, szukajcie, bo potencjalnego nabywcę we mnie już macie!

http://www.fanklubcichociemni.pl/index. ... asu-honoru
Muzyka Bartosza Chajdeckiego do "Czasu honoru" cieszy się niesłabnącą popularnością.
Wyrazem tego są m.in. utrzymujące się przez wiele tygodni w czołówce Listy Przebojów Muzyki Filmowej RMF Classic utwory "Okupacja" oraz "Powrót".
W planach jest wydanie trzy-płytowego albumu z muzyką z "Czasu honoru".
Jak poinformował nas Pan Bartek, album zawierałby także utwory, które nie pojawiły się w filmie w pełnych wersjach. Niestety na razie nie jest znana konkretna data premiery, gdyż trwają poszukiwania sponsora.
Jak tylko będziemy znali więcej szczegółów, przekażemy Wam je niezwłocznie.
Tymczasem Pan Bartek przesyła Wam serdeczne pozdrowienia i zaprasza do kin na 'Baczyńskiego' oraz do słuchania ścieżki dźwiękowej z tego filmu. "Pieśń o szczęściu" także znajduje się na liście RMF Classic.
No no