Aktualny.Adam pisze:Radziu ten Twój plik xls z tym co masz na dil jest aktualny/uaktualniony o to czego nie ma już?
CONAN THE BARBARIAN & CONAN THE DESTROYER - Intrada
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Re: CONAN THE BARBARIAN & CONAN THE DESTROYER - Intrada
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
teraz go otwieram i to aktualne wszystko? to przez weekend coś wybiorę pod choinke oczywiście jak rabat dostanę za pare szt 

NO CD = NO SALE
- karcharoth
- Jestem Żydem
Olrajt.
Ciekawe jaki bedzie cover Conana. Znając Intrade pewnie albumowy. Choć wolałbym ten z avatara.
Ciekawe jaki bedzie cover Conana. Znając Intrade pewnie albumowy. Choć wolałbym ten z avatara.
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- karcharoth
- Jestem Żydem
Mam cały film na dyskumuaddib_dw pisze:http://www.youtube.com/watch?v=M83Uwx91sdM

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
A co tu rozwijać? Mało mnie obchodzi n-te z rzędu wydanie Conana i tyle. Owszem, dźwięk pewnie wymiecie, ale po co to się spinać od razu? Ja jeszcze nawet poprzedniego 2CD nie kupiłem do tej pory i pewnie uczynię to przy jakiejś okazji dopiero, może wyprzedaż. Conan jest spoko, ale jeśli jest jakaś nadeksponowana w ostatnich latach partytura, to jest to właśnie ten mięśniak. I to w sumie tyle na ten tematTomek pisze:Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? (bo chyba bardzo późna pora Twojego postowania znowu Ci nie wychodzi na dobre)

- karcharoth
- Jestem Żydem
INFIDEL - CRUCIFY HIM !!Mefisto pisze:A co tu rozwijać? Mało mnie obchodzi n-te z rzędu wydanie Conana i tyle. Owszem, dźwięk pewnie wymiecie, ale po co to się spinać od razu? Ja jeszcze nawet poprzedniego 2CD nie kupiłem do tej pory i pewnie uczynię to przy jakiejś okazji dopiero, może wyprzedaż. Conan jest spoko, ale jeśli jest jakaś nadeksponowana w ostatnich latach partytura, to jest to właśnie ten mięśniak. I to w sumie tyle na ten tematTomek pisze:Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? (bo chyba bardzo późna pora Twojego postowania znowu Ci nie wychodzi na dobre)
- karcharoth
- Jestem Żydem
O Wy niewierni - tylko dyscyplina stali was ocali. Ja tymczasem udaję się po flaszkę celem opicia tego od wieków oczekiwanego przeze mnie wydania 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Z Mefim nie ma co dyskutować o Conanie. Chłopak się wychował na tym usypiaczu Newmanie, nie czai co to znaczy muskularna muza. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Mefisto pisze:A co tu rozwijać? Mało mnie obchodzi n-te z rzędu wydanie Conana i tyle. Owszem, dźwięk pewnie wymiecie, ale po co to się spinać od razu? Ja jeszcze nawet poprzedniego 2CD nie kupiłem do tej pory i pewnie uczynię to przy jakiejś okazji dopiero, może wyprzedaż. Conan jest spoko, ale jeśli jest jakaś nadeksponowana w ostatnich latach partytura, to jest to właśnie ten mięśniak. I to w sumie tyle na ten temat
Już nie chodzi o to co myślisz o Conanie. Tylko o rynsztokowy ton Twojej wypowiedzi, jakbym jakiegoś zapitego żula albo blokersa usłyszał i dodatkowo, który kompletnie nic nie wniósł do dyskusji. Na forum KMF-u też stosujesz takie wejścia?

Słyszeliśmy już od jakichś 36 poprzednich postów. Jeszcze rzuć na odchodne kilkanaście kurw i chujów i w ogóle będziesz się czuł jak Conan.karcharoth pisze:Ja tymczasem udaję się po flaszkę celem opicia tego od wieków oczekiwanego przeze mnie wydania

gdzie są moderatorzy? bluzgi, wyzwiska i rynsztokowy ton wypowiedzi jak na forum jakiejś legii : 

NO CD = NO SALE
- karcharoth
- Jestem Żydem
No przecież takie wydanie trzeba opić. Jeśli się go nie opije, to się okaże, że znowu źle wytloczyli itp. Nie warto ryzykować 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Obudził się.Adam pisze:gdzie są moderatorzy? bluzgi, wyzwiska i rynsztokowy ton wypowiedzi jak na forum jakiejś legii :

Jak źle wytłoczą to też będziesz pił z okazji, że Cię wydymali. Zawsze się znajdzie powód.karcharoth pisze:No przecież takie wydanie trzeba opić. Jeśli się go nie opije, to się okaże, że znowu źle wytloczyli itp. Nie warto ryzykować

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy