silva co tak wydała?muaddib_dw pisze:Tak oryginalny soundtrack.Bucholc Krok pisze: A w SACD/DVD-audio coś wydali?
Tadlow/Prometheus - CONAN THE BARBARIAN (re-rec) - 2-11-2010
-
bladerunner
Poczytałem recki Babucha, posłuchałem pare razy score( wydanie Varese), poczytałem nagonkę na MEFISTO( oj niedobrze tam się działo
) uważam, że to nie jest score 5 a tym bardziej score wszech czasów. Brakuje emocjonalności większego zaangażowania słuchacza. Może dlatego , że kiedy Wy słuchaliście Conana to ja łapałem równowagę na nocniku
? Nie wiem, widać ja jestem pokoleniem Hansowego Gladiatora. Podtrzymuję, że to najlepszy score jaki powstał do filmu..
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Jak śpiewa Kombibladerunner20 pisze:Poczytałem recki Babucha, posłuchałem pare razy score( wydanie Varese), poczytałem nagonkę na MEFISTO( oj niedobrze tam się działo) uważam, że to nie jest score 5 a tym bardziej score wszech czasów. Brakuje emocjonalności większego zaangażowania słuchacza. Może dlatego , że kiedy Wy słuchaliście Conana to ja łapałem równowagę na nocniku
? Nie wiem, widać ja jestem pokoleniem Hansowego Gladiatora. Podtrzymuję, że to najlepszy score jaki powstał do filmu..
"Każde pokolenie ma własny czas
Każde pokolenie chce zmienić świat
Każde pokolenie odejdzie w cień
A Conana ? nie"
-
bladerunner
Nie o to chodzi, że Conan odejdzie, bo nie odejdzie, ale pisanie, że jest lepszy niz Gladiator to co najmniej głupota jak dla mnie.muaddib_dw pisze:Jak śpiewa Kombibladerunner20 pisze:Poczytałem recki Babucha, posłuchałem pare razy score( wydanie Varese), poczytałem nagonkę na MEFISTO( oj niedobrze tam się działo) uważam, że to nie jest score 5 a tym bardziej score wszech czasów. Brakuje emocjonalności większego zaangażowania słuchacza. Może dlatego , że kiedy Wy słuchaliście Conana to ja łapałem równowagę na nocniku
"Każde pokolenie ma własny czas
Każde pokolenie chce zmienić świat
Każde pokolenie odejdzie w cień
A Conana ? nie"
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
-
bladerunner
Kurcze felek. Conan ma momenty miażdżące to prawda, ale całość mnie tak nie porywa jak Gladiator. Już nie mówiąc, że jedna piosenka z Gladiatora wzbudza takie emocje, jakich cały conan nie..
. Kiedy pierwszy raz usłyszałem ''Now We Are Free'' siedziałem otumaniony i nie wiedziałem co się ze mną dzieje...ukojenie dla duszy... po prostu.
.
A ja gdzieś jestem bardziej przywiązany filmowo do A New Hope i chyba ścieżkowo też, choć nie mówię, że jest lepsza od Imperiummuaddib_dw pisze:Luz każdy ma swój ulubiony soundtrack, moim świętym gralem jest Imperium Kontratakuje film oglądałem w kinie jak miałem 9 lat i tak mi zostało do dziś
Ostatnio zmieniony pt lis 05, 2010 19:07 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
-
Mefisto