OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Chyba zaniżyłeś tę średnią.Adam Krysiński pisze:jesli moja średnia nie jest przestrzelona to wychodzi jakieś 25 - 30 płyt z autografami które było.. to chyba dużo..

Publika to lubi.Mefisto pisze:No i po co to tak okładki niszczyć?

no dobra..Althazan pisze:Wkleiłbyś tego Czerwonego wreszcie.Adam Krysiński pisze:ta była na szybko machana dlatego "z życzeniami" jest do połowy

tutaj akurat ze Zbysiem mieliśmy czas

na ogrodzie podobnie chociaż mniej widoczne..

+ Możdżer :

wszystkich Preisnerów wstawiać mi się nie chce.. wybrałem najładniejsze

Ostatnio zmieniony ndz cze 27, 2010 10:35 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
#FUCKVINYL
i kolejne obiecane już dawno, niepublikowane tu wcześniej - odzyskałem aparat
:
+ podpis Susan Deyhim (po irańsku) na górze (!) i Możdżer na dole :

oraz majjj pressszies :

więcej Kaczmarków nie chce mi się wstawiać - Althazan wstawił jednego, a Jan AP się zawsze tak samo podpisuje
To samo wszystkie poniżej w postach - wklejam tylko wybrane dla przykładów, nie ma sensu każdej ich płyty wstawiać :
Stańko :

Satan :

Krzesiu Dębski :

Włodek :

Borysewka (na muzie filmowej akurat słabo mi wyszło więc daję to):

Marcin Pospieszalski :

+ podpis Susan Deyhim (po irańsku) na górze (!) i Możdżer na dole :

oraz majjj pressszies :

więcej Kaczmarków nie chce mi się wstawiać - Althazan wstawił jednego, a Jan AP się zawsze tak samo podpisuje

To samo wszystkie poniżej w postach - wklejam tylko wybrane dla przykładów, nie ma sensu każdej ich płyty wstawiać :
Stańko :

Satan :

Krzesiu Dębski :

Włodek :

Borysewka (na muzie filmowej akurat słabo mi wyszło więc daję to):

Marcin Pospieszalski :

Ostatnio zmieniony ndz cze 27, 2010 10:44 am przez Adam, łącznie zmieniany 2 razy.
#FUCKVINYL
jeszcze Maciek Zieliński :

Bloom :

i Dun :

Korzyńskiego, Lorenca i parę innych już wklejałem wczesniej. To wszystko ode mnie dla przykładów. Umebayashiego ktoś chyba juz wstawiał? Szpakiewicz na Kaczmarku widzę już jest więc pominę. Tykwer-Klimek-Heil też było chyba... Jeszcze dwa swoje Erica Serry wkleję potem i that's all na chwilę obecną
Poszukuję skanu a najlepiej fotki z Jerrym, Rozsą, Northem, T.Rabinem, Powellem (choć widziałem autograf na kartce z Ubedy), Desplatem, HGW oraz Iwashiro, Mizoguchim i Hisaishim.. ofkors baaardzo chętnie kupię lub wymienie się

Bloom :

i Dun :

Korzyńskiego, Lorenca i parę innych już wklejałem wczesniej. To wszystko ode mnie dla przykładów. Umebayashiego ktoś chyba juz wstawiał? Szpakiewicz na Kaczmarku widzę już jest więc pominę. Tykwer-Klimek-Heil też było chyba... Jeszcze dwa swoje Erica Serry wkleję potem i that's all na chwilę obecną

Poszukuję skanu a najlepiej fotki z Jerrym, Rozsą, Northem, T.Rabinem, Powellem (choć widziałem autograf na kartce z Ubedy), Desplatem, HGW oraz Iwashiro, Mizoguchim i Hisaishim.. ofkors baaardzo chętnie kupię lub wymienie się

#FUCKVINYL
Gratulacje! Najładniejszy chyba Zbysio.Adam Krysiński pisze:Poszukuję skanu a najlepiej fotki z Jerrym, Rozsą, Northem, T.Rabinem, Powellem (choć widziałem autograf na kartce z Ubedy), Desplatem, HGW oraz Iwashiro, Mizoguchim i Hisaishim.. ofkors baaardzo chętnie kupię lub wymienie się

Iwashiro widziałem, ma zaje... autograf.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: