A mógłbyś zrobić fotki z przodu i z tyłu?Althazan pisze:To akurat ją mam, ale nie jest moja i jest w folii, więc do środka nie zajrzę...
Japońskie (azjatyckie) wydawnictwa
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dzięki. Z obi zupełnie inaczej wygląda.Althazan pisze:Proszę bardzo (masz jeszcze z boku):

Ostatnio zmieniony pt lut 26, 2010 13:17 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Partaczami by byli, gdyby dali miniaturkę na przodzie lub z tyłu. 
A co do ludka, to niewiele on mówi. Nazwa firmy i tak jest na samej górze.

A co do ludka, to niewiele on mówi. Nazwa firmy i tak jest na samej górze.

- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jeszcze w zeszłym roku można było dostać w Varese OIP. Tutaj niby jest wersja "japońska", ale czas realizacji nie wróży najlepiej. 

- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
Mam i u siebie oglądam bez problemu. Zawartość to dwa teledyski / filmy z nagrać z LSO + wywiad z Hisaishim. Swoją drogą całe wydanie jest fantastyczne i nie mogę nim oczy nacieszyćAdam Krysiński pisze:Z innej beczki pytanko - MinimaRhytm Hisaishiego w wydaniu CD+DVD..
Czy to dvd ma region free, czy na Azję tylko? Wie Ktoś może?

Jeśli chodzi o zawartość to już kwestia gustu. Muzyka współczesna nie każdemu może podejść. Przygotowuję się do obszernego artykułu na temat tej gałęzi działalności Hisaishiego. Minima jest bardzo ważnym dziełem pod tym względem...
- Łukasz Waligórski
- Kontakt:
To teraz ja mam pytanie. Znacie tego sprzedawcę? Jak oceniacie? Hisaishi wychodzi dość tanio....
http://shop.ebay.pl/dragon-music/m.html ... ksid=p3686
http://shop.ebay.pl/dragon-music/m.html ... ksid=p3686