Muaddib jaki wirachamuaddib_dw pisze:A wiesz co ona robi gdy ty siedzisz w domu i słuchasz muzy

Tak wracając do tematu mnie MoH nie interesuje bo to jak mawiał nasz forumowy Buc

Muaddib jaki wirachamuaddib_dw pisze:A wiesz co ona robi gdy ty siedzisz w domu i słuchasz muzy
Tylko, że te ściany tworzą istne muzyczne sanktuariumściany dźwięku
Myster połowa Mohów jest ciężkich do przejściaMystery Man pisze:Tylko, że te ściany tworzą istne muzyczne sanktuariumściany dźwięku![]()
Zresztą podaj lepiej jakiś przykład (utwór) owej ściany dźwięku, bo za bardzo nie wiem o co Ci chodzi.
czoug pisze:Twoja wymagania ograniczają się do napisania na krążku literek:Harry Gregson-Williams
Pierwsze 4 medale są wspaniałe w grze, reszty nie słuchałem.
2 i 3 nie, 4 już tak i to zdecydowanieTomasz Goska pisze:Bladu, jak powiesz, że Metal Gear Solid Gregsona jest lepsze kompozycyjnie od MoHów (jeżeli chodzi o muzykę na płycie), to będzie MEGA FAIL
To samo mógłbym powiedzieć o twoim pizdrzeniu się do TyleraTomasz Goska pisze:MEGA FAIL
Tu się zgadzam.bladerunner pisze: Swoją drogą Tyler o pisaniu takiej muzyce akcji jaką zaprezentował Giacchino w Mohach to może pomarzyć
Nie prawda, potrafię w miarę obiektywnie ocenić score w mojej opiniiTurek pisze:Problem co do Blada jest taki:
MoHa nie napisał Harry GW.
Gdyby to była jego muza, bladu stwierdziłby że to dzieło życia, masterpiece, cudo i ogólnie orgazm. A że napisał Majkel to już ocena o 1.5 w dół. Taka prawda.
No, to kiedy mu się wreszcie zachce? Kiedyś musi być ten pierwszy raz.że jak chce, to potrafi nawet lepiej niż Morricone, Williams, Goldsmith czy Giacchino.
A kto jest tym genialnym leniem? Coś nie mogę znaleźć jego nazwiska w poście.bladerunner pisze:Po prostu uważam, ze tkwi w nim sporyyy potencjał i że jak chce, to potrafi nawet lepiej niż Morricone, Williams, Goldsmith czy Giacchino. A to, że często mocno obniża loty, no cóż..