a bank nic nie zabiera za przeliczenie na funty?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Doliczyli vat, a forsę zdejmą z karty w dniu wysyłki.bladerunner pisze:Niby zamówiłem, ale policzyło mi 4.10 funta, ale z karty jeszcze ''nic'' nie zdjęli.
Gdzie i jak kupować?
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Coś tam na pewno wezmą, ale będą to jakieś groszowe sprawy. Każdy bank też inaczej to sobie liczy, zależy to także od tego, czy masz Vise, czy MasterCard, z jakiej waluty przeliczają na PLN. U mnie przy operacjach na kwotę 150zł bank bierze przeważnie około 2-3 zł, co jest do przyjęcia.bladerunner pisze:a bank '' rodzimy'' nic nie zabiera za przeliczenie na funty?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Doliczyli vat, a forsę zdejmą z karty w dniu wysyłki.bladerunner pisze:Niby zamówiłem, ale policzyło mi 4.10 funta, ale z karty jeszcze ''nic'' nie zdjęli.
- Nominowany do Emmy
Musiałeś coś popierniczyć wpisując dane bilingowe, albo te związane z numerem, czy ważnością karty.bladerunner pisze:przed chwilą przysłali mi info z amazonu![]()
''Your credit card payment for the above transaction could not be completed.
A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Amazon.co.uk does not exactly match their information.''
tak zgadza się ! miałem złe dane dotyczące ważności karty !nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Musiałeś coś popierniczyć wpisując dane bilingowe, albo te związane z numerem, czy ważnością karty.bladerunner pisze:przed chwilą przysłali mi info z amazonu![]()
''Your credit card payment for the above transaction could not be completed.
A card provider will often decline an attempt to charge a payment card if the name, expiry date, or postcode you entered at Amazon.co.uk does not exactly match their information.''

- Nominowany do Emmy
- Nominowany do Emmy
- Nominowany do Emmy
A tutaj w takiej samej cenie
Swoja drogą, jak to kurwa jest, że tam może być tanio, a u nas, nie.
http://www.amazon.co.uk/Tears-Sun-Origi ... 765&sr=1-1

Poland, daje do myślenianadszyszkownik Kilkujadek pisze:A tutaj w takiej samej cenie![]()

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully