Varese Club 31 V 10 Michael Giacchino - Star Trek (2CD)
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak komuś brakuje wyobraźni, to mu się zdaje, że lepiej być nie mogło. 
Ale przykre jest, jak ktoś tych lat 70., 80., 90. (już o latach 60. nie mówię, bo Courrage to i tak dla fanów tylko) nie przerobił a się mądrzy...

Ale przykre jest, jak ktoś tych lat 70., 80., 90. (już o latach 60. nie mówię, bo Courrage to i tak dla fanów tylko) nie przerobił a się mądrzy...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nikt Ci nie każe, ale bez ich znajomości nie jesteś żadnym partnerem do rozmowy nt. muzyki ze Star Treka i wszelkie Twoje wynurzenia nt. ścieżki Giacchino w kontekście uniwersum ST, czy w porównaniu z innymi, choćby tylko kilkoma wybranymi scorami z serii, mogę traktować jako niepoparte żadną wiedzą i argumentacją farmazony do wyśmiania, zaś dyskusję z Tobą nt. muzyka ze Star Treków uznać za bezcelową. I sensu jej kontynuacji nie widzę, dopóki nie nadrobisz braków filmowych i muzycznych, co być może nie nastąpi nigdy.
Rzekłem. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
wzruszyłem się Dziekan
jak możesz gadać o star treku jak żadnego nie słuchałeś i nie widziałeś poza tą kupą dla nastolatków ostatnią
Myster Ci napisał, że TEN star trek to "duch naszych czasów" i wyszło jak wyszło.. Gjaczin zrobił najsłabszy score do z wszystkch częsci IMO i wg mnie wydanie complete traci bardziej bo jest jeszcze więcej chaosu i underscoru - szczególnie jak się tego posłucha po kilkarazy..

#FUCKVINYL
ST Giacchino jest lepszy od The Voyage Home, The Undiscovered Country, Generations czy nawet Nemesisa który Goldsmithowi lekko powiedziawszy nie wyszedł, temat przewodni to trochę za mało.
O ST powiedziałem niegdyś wszystko co miałem do powiedzenia, także powtarzać się nie będę, powtórzę tylko, że jest to satysfakcjonująca oprawa muzyczna tego filmu, z fajnymi tematami, doskonale sprawdzająca się w filmie.
O ST powiedziałem niegdyś wszystko co miałem do powiedzenia, także powtarzać się nie będę, powtórzę tylko, że jest to satysfakcjonująca oprawa muzyczna tego filmu, z fajnymi tematami, doskonale sprawdzająca się w filmie.
Ostatnio zmieniony ndz cze 20, 2010 09:41 am przez Mystery, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
3/5, dokładnie.
Ani film, ani muza to nie jest Star Trek. Abrams to taki kolejny Bay. Kampanie reklamowe jego filmów są o niebo ciekawsze, jak jego filmy. 
Dziekan - mogę z Tobą pogadać o meczach Lecha Poznań itp., ale gadać z Tobą o ST (z którego widziałeś jeden film i przesłuchałeś dokładnie jeden score i jako tako jeszcze dwa), to jak ze ślepym o kolorach.

Dziekan - mogę z Tobą pogadać o meczach Lecha Poznań itp., ale gadać z Tobą o ST (z którego widziałeś jeden film i przesłuchałeś dokładnie jeden score i jako tako jeszcze dwa), to jak ze ślepym o kolorach.