babole musza byc, to lala

Z JP to w ogole musiala byc dziwna sprawa, bo nawet ich oficialny poster nie mial tych nieszczesnych zebow. A jezeli ty dostales z zebami to musieli im tego nadrukowac tylko pierwszych kilkaset sztuk i ktos sie skapowal i reszte juz wydrukowali poprawnie w tym pierwszym rzucie.
Można kupować tam przez PayPal?TWINE będzie można kupić tak jak DAD w oficjalnym sklepie Bonda
Po obliczeniach ze Stanów z przesyłką wychodzi 187 zł, a z tej bondowskiej strony 185 zł (koszt wysyłki do Polski 18£), więc szału w różnicy nie ma.Adam pisze:DAD kosztuje u nich 19,99 F + wysyłka, więc za całość na teren EU wychodzi i tak taniej niż z USA z dowolnego sklepu. Jak byłem w tym muzeum w październiku to w sklepie stacjonarnym była promocja i DAD było po 17,99 FA ponieważ nie ma autografów, to nie trzeba brać z USA, tylko można z tego muzeum
oj to sorry, jakiś czas temu mieli tańszą. skąd wzięli to 18 F naglegalljaronim pisze: ↑wt lis 27, 2018 17:25 pm(koszt wysyłki do Polski 18£), więc szału w różnicy nie ma.
BrexitAdam pisze: ↑wt lis 27, 2018 18:16 pmoj to sorry, jakiś czas temu mieli tańszą. skąd wzięli to 18 F naglegalljaronim pisze: ↑wt lis 27, 2018 17:25 pm(koszt wysyłki do Polski 18£), więc szału w różnicy nie ma.
ja ostatnio kupowałem CD na Bandcampie i prosto z Londynu mi przyszła za 4,5 F royalmailem w 4 dni.
Lisu, litości[emoji41] już było pisane. W USA o 12:00 w południe, czyli u nas o 21:00.lis23 pisze:Dobra, o której czasu USA mają się te płyty pojawić?
Ze strony znikła już ta wiadomość:
HAPPY HOLIDAYS! - AVAILABLE TO ORDER STARTING 11/27, 12 noon (pst) - SCHINDLER'S LIST 25th ANNIVERSARY EDITION, LAND OF THE GIANTS 50th ANNIVERSARY, BRAM STOKER'S DRACULA, THE WORLD IS NOT ENOUGH, JOHN WILLIAMS HARRY POTTER COLLECTION.