LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Niech już dawają "Tomorrow..." Arniego albo "M:I" Elfmana 

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
Jak czegoś takiego oni NIE wydają na Black Friday, to mój portfel woli nie myśleć co wydadzą na Black Friday

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nie oszukujmy się. 2/3 osób, które nabyły wcześniejsze complety położą fujarkę na to wydanie. Zupełnie jak ja.

Nie byłbym taki pewien, bo dostępne obecnie wydania miały parszywy dżwięk, a tu wygląda na powtórkę akcji z wydawaniem scoru z Rain Mana
Jak tylko okaże się, że dźwiek jak w Rain Manie jest krystaliczny, to ludzie szybciutko zaczną kupować. I ja też kupię, bo tamtych z powodu audio nie kupiłem i nie zamierzałem.

#FUCKVINYL
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Sluchalem sobie sampli na stronie Lali i az takiej roznicy to ja tam nie slysze. Ja wiem, ze to tylko mp3, ale Lala daje zawsze 320 kb. Moze troche podciagnieto wyzsze tony ale mam wrazenie, ze nagranie jakie jest takie jest, brakuje mu po prostu do jakosci chociazby drugiej czesci. Takie jest troche mdle i poprzednie wydanie Lali na porzadnym sprzecie tez sie dobrze slucha - tez mialo nowy mix i master swego czasu.
Samo wydanie to cudenko, ale ilosc materialu przytlacza, szczegolnie biorac pod uwage ten typ muzyki. Nowego materialu tak na prawde to jest raptem kilka minut - wydac kolejne 35 dolarow i koszty wysylki. Hmm... Lubie ten score i wracam do niego co jakis czas (i nie tylko na Swieta
), ale wole poczekac na Black Friday, zeby zobaczyc, czy nie bedzie jakiegos premierowego rozszerzenia, ktore mnie skusi a to zawsze mozna lyknac, jak juz polezy i przecenia. 5000 sztuk troche posiedzi.
Samo wydanie to cudenko, ale ilosc materialu przytlacza, szczegolnie biorac pod uwage ten typ muzyki. Nowego materialu tak na prawde to jest raptem kilka minut - wydac kolejne 35 dolarow i koszty wysylki. Hmm... Lubie ten score i wracam do niego co jakis czas (i nie tylko na Swieta

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Też nie podzielam tego superentuzjamu tym nowym wydaniem. Troszkę dynamika lepsza, miks i master leciutko na plus, ale kopara nie opada słysząc różnice. Więc kasa zostaje w kieszeni, a tym 5-tysięcznym limitem to nie wiem czy sobie znów w kolano nie strzelili. Za 3 lata będą sprzedawać za 10$ w promocji.MichalP pisze: ↑śr lis 14, 2018 22:19 pmSluchalem sobie sampli na stronie Lali i az takiej roznicy to ja tam nie slysze. Ja wiem, ze to tylko mp3, ale Lala daje zawsze 320 kb. Moze troche podciagnieto wyzsze tony ale mam wrazenie, ze nagranie jakie jest takie jest, brakuje mu po prostu do jakosci chociazby drugiej czesci. Takie jest troche mdle i poprzednie wydanie Lali na porzadnym sprzecie tez sie dobrze slucha - tez mialo nowy mix i master swego czasu.

Highlandera nikt nie wyda, bo prawa ma Queen - już to było poruszane.
#FUCKVINYL
Ale że niby do całego score'u?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
no ponoć tak - na FSM kiedyś odpisano, że kwestia Highlandera leży wyłącznie w kwestii Queen. Pewnie tak jest - Flash Gordona sobie wznowili dopiero po jakichś 40 latach więc...
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Piątek, 9:00....celebracja. Ciepłe kapcie, kawunia, komp. Mam nadzieję, że Lala w końcu czymś zaskoczy. Moje typy:
Harry Potter Box, Cienka czerwona linia, Lista Schindlera, Polar Express, Top Gun.
Harry Potter Box, Cienka czerwona linia, Lista Schindlera, Polar Express, Top Gun.
obstawiam że 3 z tego trafiłeś minimum
a wówczas cały mozolnie budowany plan wydawniczy na końcżacy się rok innych wytwórni okaże sie taki malutki
czyli do 9 rano naszego czasu..

czyli do 9 rano naszego czasu..
#FUCKVINYL