LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Re: LA-LA LAND - 2012 ROK - PLANY WYDAWNICZE
ja mam cacane billy z ikei i też dają radę. już dwa 

NO CD = NO SALE
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
To o te same chodzi AdamAdam pisze:ja mam cacane billy z ikei i też dają radę. już dwa

Normalnie nie mam czasu... od wielu miesięcyBucholc Krok pisze:Ale masz cacane regały Bento. Kiedy foty?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To te same? A które to plastykowe już uformowane na płyty?kiedyśgrześ pisze:To o te same chodzi AdamAdam pisze:ja mam cacane billy z ikei i też dają radę. już dwa
To może by się przydało zamówić kolejne?Normalnie nie mam czasu... od wielu miesięcyTu gdzieś na forum jest fota jak stoją w kupie, niewiele się zmieniło, poza tym, że przestawiłem je miejscami (nie raz), bo coś musiałem wyciągnąć, no i może ze 100 pozycji szrotu doszło

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Co? Regały? Ja ich mam 22 sztuki w sumie, właśnie policzyłem 

trać go więcej na forumkiedyśgrześ pisze:Normalnie nie mam czasu... od wielu miesięcy

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A policzyłeś, ile płyt w normalnych pudełkach wchodzi na jeden regał?kiedyśgrześ pisze:Co? Regały? Ja ich mam 22 sztuki w sumie, właśnie policzyłem

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
producent gwarantuje 180
ewentualnie bodajże 90 DVD po przestawianiu półeczek

- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Dwa takie 'pudła' rozwiązały by moje problemy z płytami 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
22 x 180 to 3960 płyt! Sporo szrotu do sprowadzenia.kiedyśgrześ pisze:producent gwarantuje 180ewentualnie bodajże 90 DVD po przestawianiu półeczek

z zapowiadanych szumnie Howardów skończy się na jednym
Lala uzupełniła na wiki przyszłe wydania.

NO CD = NO SALE
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
La-La wkrótce wyda:
He-Man and the Masters of the Universe series by Shuki Levy
He-Man and the Masters of the Universe series by Shuki Levy

dobrze że nie kupiłem tej niskobudżetówki z francji która wyszła dość marnie zrobiona

jeden z najważniejszych i najbardziej kultowych scorów do animacji po latach wydany jak należy. Dzięki MV!
NO CD = NO SALE
Chyba dla kogoś kto nigdy nie słyszał w ogóle innych score'ów do animacji (czyt. dla obywateli U-S-A).Adam pisze:jeden z najważniejszych i najbardziej kultowych scorów do animacji

do serialowych bajek miało być* zapomniałem że tu wszyscy drażliwi i zaraz mi wyjadą jakimiś menkenami z innego typu nieserialowych pełnometrazowych produkcji.. 

NO CD = NO SALE