Michael Small - Marathon Man / The Parallax View - FSM

W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#16 Post autor: Bucholc Krok » śr kwie 21, 2010 12:28 pm

Adam Krysiński pisze:nie mówię że reszta to gówno -
Piszesz podobnie teksty nawet wobec ścieżek, których nie słyszałeś. Jak to nazwać?
Co do finansów to se policz - znajdź mi jaki limit 3 tysi zszedł do zera w ostatnim czasie.
A która to płyta Lali wydana w takim nakładzie zeszła ostatnio do zera? Nawet Goldsmith leży.. Większość Goldsmithów Intrady zeszła. Kończą się Chłopaki, których wyszło 5000.
I co Ty masz z tym kompromitowaniem? :) bzdury jakieś i mam się spinać jak Wawrzyniec? :) walą mnie takie pierdoły naprawde :) tragedia życiowa bo się "skompromituje" w oczach paru fanbojów jak ja, na forum FM - straaaszne :)
Skoro chcesz być traktowany jak wioskowy.. to proszę bardzo.. :D
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#17 Post autor: Adam » śr kwie 21, 2010 12:33 pm

Bucholc Krok pisze:Piszesz podobnie teksty nawet wobec ścieżek, których nie słyszałeś. Jak to nazwać?
chłopie wszystko we flaku z całymi skanami mam po tygodniu od wyjscia - kazdej płyty.. z czym do ludzi tu wyskakujesz że ktoś niby nie słuchał? :) rzadziej to słucham nowych szitów z varese czy tego co wychodzi masowo.. limity mam wszystkie zawsze i 99% przesluchanych.
Skoro chcesz być traktowany jak wioskowy.. to proszę bardzo.. :D
wazne że inne osoby mnie jak wioskowego nie traktują, doprawdy przeżyję kilku fanbojów jak ja na tym forum którzy mnie jak wioskowego niby traktują - pisałem to wyżej że przezyję i ze nie płaczę po nocach z tego powodu i nie zamierzam :)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#18 Post autor: Bucholc Krok » śr kwie 21, 2010 12:37 pm

Adam Krysiński pisze:rzadziej to słucham nowych szitów z varese czy tego co wychodzi masowo.. limity mam wszystkie zawsze i 99% przesluchanych.
No i o tym pisałem.. żenada :D
wazne że inne osoby mnie jak wioskowego nie traktują, doprawdy przeżyję kilku fanbojów jak ja na tym forum którzy mnie jak wioskowego niby traktują - pisałem to wyżej że przezyję i ze nie płaczę po nocach z tego powodu i nie zamierzam :)
Bardzo bym się dziwił, gdybyś płakał. Najpierw trzeba mieć jakąś refleksję nad sobą i swoim zachowaniem.. :lol:
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#19 Post autor: Adam » śr kwie 21, 2010 12:42 pm

Z limitami się trzeba każdym zapoznawać bo tylko na nich jest biznes - jest muza dobra, się kupuje - jak mega dobra to odrazu w momencie wyjscia, jak mniej to dopiero po przesłuchaniu... Plyty traktuje jak normalny interes i dil, a limity - interes i dil na przyszlosc... I nie wiem co w tym jest żenującego :)
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Bucholc Krok
Jean-Baptiste Lully

#20 Post autor: Bucholc Krok » śr kwie 21, 2010 12:50 pm

Adam Krysiński pisze:Z limitami się trzeba zapoznawać bo tylko na nich jest biznes - jest muza dobra, się kupuje - jak mega dobra to odrazu w momencie wyjscia, jak mniej to dopiero po przesłuchaniu...

Nie zawsze jest czas na przesłuchanie. 1000-czne limity Varese schodzą niezależnie od rodzaju muzyki. Trzeba się szybko decydować.
Plyty traktuje jak normalny interes i dil, a limity - interes i dil na przyszlosc... I nie wiem co w tym jest żenującego :)
Nie chodzi o same płyty - w końcu interes jak interes - chodzi o ocenę muzyki. Każdy ma prawo mieć własne zdanie, ale jest kwestia sposobu, w jaki się o tym pisze.
A co do RH Korngolda to go nie znam. Ale jak tak ściągasz ścieżki na próbę to jaki problem ściągnąć też tę pozycję? Nie ma w sieci?

ODPOWIEDZ