GOONIES
Varese Club - 1 marca 2010 - The Goonies / The Spiral Road
Robercie Towsonie! O Istoto Najdoskonalsza! Ja, padalec ohydny co z najpodlejszej dziury kloacznej wypełzł, niegodzien Twych przeczystych muzycznych cudów ciałem mym haniebnym brukać, ni wzroku kaprawego na Twój cień potężny wznosić, ani moim tchem cuchnącym krystalicznej woni oddechu Twego kalać, ja, najnędzniejszy z nędznych wiję się u Twoich stóp, które po płatkach róż tylko stąpać powinny, nikczemną twarzą w proch padając, błagam Cię, o Dostojny, byś raczył skłonić swe oblicze i by Twe niezmącone oko spoczęło na tym lichym wniosku. I ze swej jamy nieczystej, ja plugawy skamlę do Ciebie o Najmądrzejszy z Mądrych, byś w łaskawości Swej nieskończonej przebaczył żem od kilku klubowych Twoich rzutów śmiał wątpić w Twoją świętobliwość. Żałuję tego i proszę o wybaczenie.
GOONIES...
GOONIES...
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Zniknąć to zniknie szybko Sarde i Conti. Reszta poleży. Nie wiem, czy jest akurat 5000 rozemocjonowanych kidsów, którzy tak bardzo podniecają się tym tytułem. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jak dla kogo.. Oczywiście płytę wziąłem ze względu na wspomnienia (film, gra komputerowa), ale jakoś specjalnie się tym nie podniecam. Ot, kolejna dziura "filmowa" wypełniona.
Swoją drogą fajną ma okładkę. Żadna rewelacja, ale pasuje do takiego filmu.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
No i o to chodziło Panie Towson już teraz nikt nie będzie z Pana szydził!!! Gooniessssss my treasure, my own, my love, my ... treasure sssss.
Jeden z moich typowanych w tym roku już jest teraz jeszcze tylko: SpaceCamp, Highlander, YSH, Gremlins itd itd itd
Więc dalej Panowie Fake, Kendall etc. do dzieła! Spiral Road też smaczek wczoraj miałem dzień dziecka jak pewnie wielu z nas 
Jeden z moich typowanych w tym roku już jest teraz jeszcze tylko: SpaceCamp, Highlander, YSH, Gremlins itd itd itd
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czy coś wiadomo nt. sprzedaży The Spral Road? Póki co Varese nic nie podaje, ale żeby się nagle nie okazało, że zostało 100...