http://turnerclassic.moviesunlimited.co ... sku=S12541
http://turnerclassic.moviesunlimited.co ... 69&shopRef
40$ za każdy. U partaczy Bernstein jest za 200$, a ten drugi za 120$. Skąd takie ceny na stronie TCM

Czym tak się gościu podniecił? Goldem?Adam Krysiński pisze:"Wooohaaa! This score breaks my balls!".. Nigdy nie zrozumiem tego amerykańskiego narodu heh..
No jestem bardzo ciekaw co zrobią. Pewnie sporo osób pozamawiało..Althazan pisze: Hehe, nawet złożyłem zamówienie, ale kasy z karty nie pobierają, dopiero muszą potwierdzić zamówienie - więc po prostu nie potwierdzą i skasują wszystkie zamówienia na BOX-y z błędną ceną...
W supermarkecie też zdarza się, że bierzesz coś, a przy kasie - ZANIM ZAPŁACIŁEŚ - okazuje się, że to kosztuje nie tyle co myślałeś, tylko więcej. Możesz kupić albo nie - za normalną cenę. Jak już zapłaciłeś - to wtedy tak - powinni już Ci to za tyle sprzedać. Ale tu nikt od nikogo kasy nie wziął, więc sprawa będzie czysta...Bucholc Krok pisze:No wiesz.. nie wiem jakie jest prawo w USA, ale u nas jakby cena za radio była np. 2 złote i ktoś by to radio wziął, podszedł do kasy i wówczas by się okazało, że jest błąd, to wydaje mi się, iż tak czy inaczej klient miałby prawo to radio za tyle kupić. Głowy oczywiście za to nie dam, ale wydaje mi się, że tak jest. Cena przy/na towarze swoje znaczenie ma i nie jest tylko jakimś tam świstkiem.
Ale zauważ, że tu nie ma widzimisię (myślenia) klienta. Cena jest na papierze.Althazan pisze: W supermarkecie też zdarza się, że bierzesz coś, a przy kasie - ZANIM ZAPŁACIŁEŚ - okazuje się, że to kosztuje nie tyle co myślałeś,
Będę się upierał, że normalna cena to taka, która widnieje przy/na towarze.tylko więcej. Możesz kupić albo nie - za normalną cenę.
Moim zdaniem prawo chroni klientów. Zresztą, jeśli mi się bedzie chciało to zadzwonię do UOKIK-u i zapytam. Klienci mogą nie znać swoich praw, ewentualnie może im się nie chcieć interweniować.Jak już zapłaciłeś - to wtedy tak - powinni już Ci to za tyle sprzedać. Ale tu nikt od nikogo kasy nie wziął, więc sprawa będzie czysta...