Kolejne Wpadki Allegro
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
odradzam usera:
honey3221
czekałem miesiąc i 4 dni na płytę.. przelew zrobiłem mbankiem do mbanku w 5 sekund po wygraniu aukcji.. koles przez miesiąc nie odpowiadał na żadne maile, nie logował się do allegro (do dziś się nie zalogował), nie odbierał telefonów.. a płyta przyszła wczoraj jak gdyby nigdy nic- taka jaka miała być - nowa w folii.. wysłana przedwczoraj priorytetem poleconym super opakowana bez żadnego znaku o wysyłce..
user niby doświadczony na allegro, do tego szumne instrukcje w stronie "o mnie" i info o wysyłce płyty najpózniej w 2 dni robocze...
czarna lista!
honey3221
czekałem miesiąc i 4 dni na płytę.. przelew zrobiłem mbankiem do mbanku w 5 sekund po wygraniu aukcji.. koles przez miesiąc nie odpowiadał na żadne maile, nie logował się do allegro (do dziś się nie zalogował), nie odbierał telefonów.. a płyta przyszła wczoraj jak gdyby nigdy nic- taka jaka miała być - nowa w folii.. wysłana przedwczoraj priorytetem poleconym super opakowana bez żadnego znaku o wysyłce..

czarna lista!
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gdybyś nie odpowiadał na mejle i telefony, ale byś się pojawiał na forum i strzelał kolejne offtopy, to oczywiście uznałbym Cię za zwykłego oszusta.Adam Krysiński pisze:jak kupisz odemnie płytę i przez miesiąc się do mnie nie dostaniesz ani płyty nie będzie to ciekawe czy będziesz dalej z uśmiechem czekał, także nie pisz bul szitów..
Szkoda, że także inne rzeczy Cię walą..ja napisałem swoją opinię i sugestię by uważać na typa, a czy ktoś skorzysta z niej to mnie to wali..
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
nawet nie można napisać ostrzeżenia bo Bucholc sieje teorie swoje kogo co walić powinno a co nie 
czepiasz się nie wiem o co - żeby nabvijac licznik czy Dziekana prowokować do głupich postów?
sam płaczesz zawsze jak Ci SAE o tydzien ledwo opóźni wysyłkę i biadolisz w każdym poście o tym w dziale płyowym. A tu koleś mnie zlał, nie odbierał telefonów, maili, nie logował się.. napisałem ostrzeżenie dla forumowiczów, a Ty piszesz że nic się nie stało i że przesadzam

czepiasz się nie wiem o co - żeby nabvijac licznik czy Dziekana prowokować do głupich postów?

sam płaczesz zawsze jak Ci SAE o tydzien ledwo opóźni wysyłkę i biadolisz w każdym poście o tym w dziale płyowym. A tu koleś mnie zlał, nie odbierał telefonów, maili, nie logował się.. napisałem ostrzeżenie dla forumowiczów, a Ty piszesz że nic się nie stało i że przesadzam

#FUCKVINYL