Szybkie wejscie od czasu do czasu daje jednak jakies pojecie o zawartosci tego 'sklepu'. A to, ze np. Friedhofer pojawia sie raz na rok, a Fielding raz na 5 lat (moze) to jest wlasciwie tak jakby ich w ogole nie byloMefisto pisze:oceniasz to, co można dostać allegro na zasadzie szybkiego "szukaj"?
po pierwsze: to nie sklepBucholc Krok pisze:Szybkie wejscie od czasu do czasu daje jednak jakies pojecie o zawartosci tego 'sklepu'.
W ktorym miejscu napisalem, ze to sklep?Mefisto pisze: po pierwsze: to nie sklep![]()
W ktorym miejscu napisalem, ze ma tam byc wszystko, co chce?tym bardziej więc nie wiem, czemu niby uważasz, że powinno tam być od razu wszystko to, czego chcesz
(jak ww Friedhofer, który jest zresztą tak zamierzchłym kompozytorem,
Wejdz na strone SAE i wpisz to nazwisko do wyszukiwarki. Podaje nizej linka na wypadek, gdyby sie akurat zepsula albo sledzila te dyskusje i specjalnie nie wyrzucila Friedhofera.że nawet nie wiem czy kiedykolwiek widziałem na oczy jego płytę - nawet w zwykłym, branżowym sklepie, który by sprzedawał tylko soundtracki)
To oczywiste, jednak szansa na trafienie rarytasa na Allegro jest znacznie mniejsza niz na SAE chocby.po drugie: nie daje - trzeba zaglądać regularnie, to może coś się znajdzie - jest to zresztą reguła odnosząca się nie tylko do allegro
nie wiem jak z Tobą rozmawiać, naprawdę - spróbuj poszukać w tym, które zacytowałemBucholc Krok pisze:W ktorym miejscu napisalem, ze to sklep?
j.w. narzekasz na to, że nie ma takiego Friedhofera, Fieldinga i tych, których akurat TY zdajesz się szukaćW ktorym miejscu napisalem, ze ma tam byc wszystko, co chce?
mówiłem o sklepie fizycznym, a nie SAE, które jest jednak sklepem dla fanów, więc porównywanie tego z allegro mija się z celemWejdz na strone SAE i wpisz to nazwisko do wyszukiwarki. Podaje nizej linka na wypadek, gdyby sie akurat zepsula albo sledzila te dyskusje i specjalnie nie wyrzucila Friedhofera.
Te dwie kreseczki, ktore umiescilem na poczatku i na koncu wyrazu SKLEPMefisto pisze: nie wiem jak z Tobą rozmawiać, naprawdę - spróbuj poszukać w tym, które zacytowałem![]()
Po 1 to byly tylko przyklady pierwsze z brzegu. Zreszta, tego co mam takze tam nie ma.j.w. narzekasz na to, że nie ma takiego Friedhofera, Fieldinga i tych, których akurat TY zdajesz się szukać
Predzej mozna porownac Allegro z SAE niz ze sklepem stacjonarnym.mówiłem o sklepie fizycznym, a nie SAE, które jest jednak sklepem dla fanów, więc porównywanie tego z allegro mija się z celem
Jeżeli masz ochotę na zakup - to daj znać. Można tę płytę dostać taniejBucholc Krok pisze:Ktos jeszcze sie nie zalapal?Niestety, trzeba 150zl wytrzepac.