CD i BD musi być to niemal obowiązek, pytanie tylko jaki będzie dźwięk, ale myślę że nagranie będzie niemal studyjne. LP traktuję jak pamiątkę bo kolejna się nie powtórzy, a ten kto nie był i nie widział/usłyszał niech żałuję. Trudno jak ktoś miał daleko, ale w Polsce były 3 koncerty to chyba każdy kto chciał, się załapał.
Zobaczymy jaki dźwięk będzie lepszy 2.0 czy 5.1.... ja będąc na drugim koncercie lepsze były efekty z tylnych głośników, aż obracałem głowę do tyłu, na pierwszym tego nie pamiętam.DVD powinni już spalić i przestać produkować.Ogólnie lubię muzykę z teledyskami, dysponuję projektorem i ekranem 127" więc taki koncert będzie jak wisienka na torcie..
Co do ściągaczy mp3 to jest żałosne założenie, nie kupię tylko ściągnę, podejście super.. Co prawda też używam MP3, ale w domu słucham z płyt, mam także wszystkie zgrane na chmurę domową i dostęp do muzy mam zawsze i wszędzie oby tylko net był
a tu taki mały wspomnienia czar, na drugim koncercie mi się naprawdę udało, czasem opłaca się siedzieć z przodu