To chyba taki odpowiednik naszej pocztówki dźwiękowejswordfish pisze:
Co oznacza 7"Vinyl Picture Disc? Czy na pewno oznaczą płytę gramofonową? Czy chodzi tu bardziej o jakiś gadżet-wywieszkę z ładnym obrazkiem zupełnie do niczego nie przydatny? W Amazonie zaznaczyli, że jest to CD+DVD+LP, więc pewnie zwykła płyta do słuchania na odtwarzaczach igłowych
Harry Potter And The Deathly Hallows I - limited edition
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Osobiście mi ta płyta jest niepotrzebna, bo nie mam już gramofonu. Ale kto wie, może szarpnę się z ciekawości na taki odtwarzacz.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:To chyba taki odpowiednik naszej pocztówki dźwiękowejswordfish pisze:
Co oznacza 7"Vinyl Picture Disc? Czy na pewno oznaczą płytę gramofonową? Czy chodzi tu bardziej o jakiś gadżet-wywieszkę z ładnym obrazkiem zupełnie do niczego nie przydatny? W Amazonie zaznaczyli, że jest to CD+DVD+LP, więc pewnie zwykła płyta do słuchania na odtwarzaczach igłowych
Czy ktoś z Was słucha jeszcze muzyki spod igły?
- Nominowany do Emmy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Chwilowo rozglądam się za patefonem.swordfish pisze:Czy ktoś z Was słucha jeszcze muzyki spod igły?
Jest kwestia definicji tego dobra. Dla jednego dobrem będzie Red Sonja a dla drugiego Ojciec Mateusz.nadszyszkownik Kilkujadek pisze: Najlepiej w ogóle nie zamawiać, za ~170zł można sporo innego dobra kupić
dziś jest u nas dzień darmowej dostawy ze sklepów netowych jakby ktoś nie wiedział, więc można zamówić i prześlą za darmoswordfish pisze:Jaki jeszcze sklep w Polsce będzie to sprzedawać? Czy Saturn/MediaMarkt wyłożą po 1-2 egzemplarzach na salon? Czy będzie to tak samo dostępne jak "Dark Knight" czy "Indiana Jones" w wersji rozszerzonej? Darka i Indiana upolowałem właśnie u Germańców po ok. 75 zł za płytkę (w ramach promocji bezVATu). Kilka dobrych miesięcy czekało na mnie.
Tu widzę na razie, że w Empiku jest najtaniej - 157 zł (doszedłby mi rabat 10 zł od 36i6).
http://www.dziendarmowejdostawy.pl/
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Trochę się spóźniłeś, wujek.Adam Krysiński pisze:http://www.dziendarmowejdostawy.pl/
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy