ELFMAN & BURTON- 25TH ANNIVERSARY CELEBRATION BIG BOX !!
500 dolców !!! limit jeden tysiąc sztuk ręcznie numerowanych + certyfikat autentyczności
skład: This project was designed and licensed only as the complete Box Set with 16 CDs, an hour-long DVD, a Skeleton Key USB Drive containing MP3s of all the expanded scores and rarities, a 250+ page hardcover book (written by Jeff Bond), a zoetrope and a custom tin-covered box.
wszystko na zdjęciach można zobaczyć na stronie.. wrażenie na oczach robi...
http://www.burtonelfman.com/
skład: This project was designed and licensed only as the complete Box Set with 16 CDs, an hour-long DVD, a Skeleton Key USB Drive containing MP3s of all the expanded scores and rarities, a 250+ page hardcover book (written by Jeff Bond), a zoetrope and a custom tin-covered box.
wszystko na zdjęciach można zobaczyć na stronie.. wrażenie na oczach robi...
http://www.burtonelfman.com/
Ostatnio zmieniony pt paź 01, 2010 08:24 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
nie, to digipaki.. projekt genialny, Burton powinien w muzeach zacząc te swoje obrazy i szkice wystawiać..
kliknicie w każdy cover, zawartość i traklisty.. każdy score rozszerzony+bonusy, nawet najnowsza Alicja.. Na filmiku Elfman trzyma jeden box.. to jest wielkości sporego niemowlaka
co ciekawe podali w trailerze "first run" więc albo będzie tysiąc tylko numerowanych, a potem zrobią kolejne sztuki, ale bez numerów.. lub skończy się na jedny mrzucie..
Z wywiadu dla NYT wychodzi że Elfman jest jak Lorenc
- nie miał wiekszosći swoich płyt i polowali na ebayu na nie przy przygotowaniach do projektu 
a bidny Towson myśloł że spartkiem powojuje
jezuśku ja to chcę mieć
pewnie wysyłka czegoś takiego dodatkowe 200$
zbieramy pieniążkiiiiii 
kliknicie w każdy cover, zawartość i traklisty.. każdy score rozszerzony+bonusy, nawet najnowsza Alicja.. Na filmiku Elfman trzyma jeden box.. to jest wielkości sporego niemowlaka

Z wywiadu dla NYT wychodzi że Elfman jest jak Lorenc

a bidny Towson myśloł że spartkiem powojuje

jezuśku ja to chcę mieć

NO CD = NO SALE
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
biorąc pod uwagę zawartośc, marketing i wykonanie nie będą mieć problemów ze sprzedażą.. pomijam już fakt że kupi to połowa hollywood tzn osoby związane z Elfmanem i Burtonem.. odkładając co miech z wypłaty 150 zeta da się uzbierać w rok
może poleży do tego czasu albo zrobią drugi rzut na co wskazuje trailer (jeśli będzie trzeba to będzie ta sama zawartość co potwierdził Kraft)

NO CD = NO SALE
500 dolców oszalałeś żal kasy.Adam Krysiński pisze:biorąc pod uwagę zawartośc, marketing i wykonanie nie będą mieć problemów ze sprzedażą.. pomijam już fakt że kupi to połowa hollywood tzn osoby związane z Elfmanem i Burtonem.. odkładając co miech z wypłaty 150 zeta da się uzbierać w rokmoże poleży do tego czasu albo zrobią drugi rzut na co wskazuje trailer (jeśli będzie trzeba to będzie ta sama zawartość co potwierdził Kraft)

ja tam Elfmana nie słucham i nawet za friko bym tego nie wziął . Po co ma się kurzyćAdam Krysiński pisze:ja to sie zastanawiam bardziej nad wysyłką tego.. raz ile to by kosztowało, dwa że to jest WIELKIE.. nie widzę możliwości by nasi pocztowcy tego nie uszkodzili jak to takie gabaryty.. no i jeszcze cło