STAR WARS
Można by rozprawę napisać. Są zwolennicy obu wersji, ja należę do zwolenników czarnej edycji RCA. Sony "poprawiło" dźwięk, ale w taki sposób, że zdarzają się przesterowania (!). Po prostu podkręcili decybele, obniżyli szumy, ale wg mnie trochę przesadzili i jest sztucznie i za ostro (trąbki czasem brzmią jak wiertło widioweTurek pisze:A jak wygląda kwestia dźwięku?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
petycje i listy NIC nie dają.. Goldwasser mówił to wyraźnie w prywatnej rozmowie na festiwalu.. jeszcze się nie zdarzyło żeby jakas wytwórnia analizowała petycje.. a np. wydanie Goonies, które niby zbiegło się z liczną petycją nie miało z nią nic wspólnego bo było przygotowywane od 3 lat wczesniej.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- bartex9
- Spec od additional music
Re: STAR WARS
Odświeżam. Były jakieś nowe wydania Star Warsów od tego czasu? Jeżeli nie, to rozumiem, że nadal polecacie wydanie RCA, zgadza się? Możecie dać linka do jakiegoś sklepu/aukcji z tym wydaniem z książeczką 30-stronicową? Trochę się w tym wszystkim pogubiłem.
czarne wydania rca 2cd są od dawna nieprodukowane, pozostają tylko aukcje no i za darmo ich nie kupisz. ja się zastanawiam sie nad sprzedaza swoich, ewentualnie się zgłoszę na pw jak coś.bartex9 pisze:Odświeżam. Były jakieś nowe wydania Star Warsów od tego czasu? Jeżeli nie, to rozumiem, że nadal polecacie wydanie RCA, zgadza się? Możecie dać linka do jakiegoś sklepu/aukcji z tym wydaniem z książeczką 30-stronicową? Trochę się w tym wszystkim pogubiłem.
#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
To jest sony przepakowany w nowe pudełka.