Z wora administratora
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Po krótkiej wymianie zdań z Adamem, stwierdziłem że jednak nie opłaca mi się sprzedawać kolekcji. Przynajmniej na razie. Pospieszyłem się za bardzo. Jednak za dużo wspomnień w niej tkwi. A regał znalazłem. Jakoś się pomieści (najwyżej wywalę te przegrywane). Przynajmniej na razie. Mówię jednak z góry że pewnie wkrótce gdy coś się w mym życiu zmieni (a liczę że będzie to niedługo) to znów wystawię to na sprzedaż. Ale tym razem już na allegro.
Dzięki wszystkim za pomoc, i chęci. Dzięki Wam wiem co mam sprzedać najpierw, co jest dla Was najciekawsze. Jako forumowicze na bank będziecie mieć pierwszeństwo. Ale to jeszcze nie teraz. Muszę przede wszystkim zrobić ze wszystkich tych płyt jakieś kopie w formie Flac.
Wątek zamykam. Jak by co to go odkopię.
Senkju wszystkim
Dzięki wszystkim za pomoc, i chęci. Dzięki Wam wiem co mam sprzedać najpierw, co jest dla Was najciekawsze. Jako forumowicze na bank będziecie mieć pierwszeństwo. Ale to jeszcze nie teraz. Muszę przede wszystkim zrobić ze wszystkich tych płyt jakieś kopie w formie Flac.
Wątek zamykam. Jak by co to go odkopię.
Senkju wszystkim
Why So Serious !?
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A więc nic z zakupów
Chociaż i tak pewnie nie kupiłbym bym wszystkiego, gdyż wiele tych płyt mam. Chociaż w sumie od takich 100 złotych byłbym gotowy licytować. Ale też rozumiem sentyment i trochę byłoby smutno, gdyby nagle Babuch się tego wszystkiego pozbywał
Ale nie ma co płakać, zwłaszcza, że powinniśmy się cieszyć
Drogi Babuchu, proszę przyjąć moje najszczersze gratulacje

Ale nie ma co płakać, zwłaszcza, że powinniśmy się cieszyć

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Panu Adamowi nalezy się jakiś gratis za wpłynięcie na odstąpienie od tego haniebnego czynu sprzedaży wspomnieńŁukasz Wudarski pisze:Po krótkiej wymianie zdań z Adamem, stwierdziłem że jednak nie opłaca mi się sprzedawać kolekcji. Przynajmniej na razie. Pospieszyłem się za bardzo. Jednak za dużo wspomnień w niej tkwi.

#FUCKVINYL