James Horner - Star Trek III - FSM
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale bladu wypowiada się tak jakby przynajmniej pół światka słuchaczy muzyki filmowej za nim stałoBucholc Krok pisze:Sorry, że się wtrącam do tej jakże interesującej dyskusji rodem z piaskownicy, typowej dla wątków, w których udziela się Adam, ale chyba każdy wypowiada się w swoim imieniu (może poza Adamem?) i nie ma sensu dodawać "wg. mnie"?

Mystery Man pisze:Ale bladu wypowiada się tak jakby przynajmniej pół światka słuchaczy muzyki filmowej za nim stałoBucholc Krok pisze:Sorry, że się wtrącam do tej jakże interesującej dyskusji rodem z piaskownicy, typowej dla wątków, w których udziela się Adam, ale chyba każdy wypowiada się w swoim imieniu (może poza Adamem?) i nie ma sensu dodawać "wg. mnie"?
Mówisz Myster, że za dużo emocji wkładam w swoje wypowiedzi?

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Haha nie widziałem wcześniej tego wątku.
"Horner na płycie asłuchalny".
Toż nie ma prostszego (w pozytywnym znaczeniu) w odbiorze kompozytora pierwszej ligi niż James (no jeszcze Hansu
).
Tego nowego wydania ST III nie słyszałem, ale jakoś nie wierzę, że przebije dwójeczkę (raz że na podstawie starych wydań zawsze wolałem dwójkę, a dwa, że dwójka w odświeżonej wersji prezentuje się bosko). Ale muzyka i tak klasowa.

Tego nowego wydania ST III nie słyszałem, ale jakoś nie wierzę, że przebije dwójeczkę (raz że na podstawie starych wydań zawsze wolałem dwójkę, a dwa, że dwójka w odświeżonej wersji prezentuje się bosko). Ale muzyka i tak klasowa.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To wystarczy sobie przeczytać ten stary tekst Babucha, w którym porównuje on Williamsa i Hornera. Czyli jedzie po Williamsie, że ciężki do słuchania, mocny be i w ogóle, a właśnie Horner piękny, delikatny, artystyczny itd. Całkiem fajny nawet tekst, w którym Babuch porównuje kompozytorów, chyba do epok w sztuce. Fajnie pomyślony tekst, ciekawie napisany, mimo, że Babuch z tym co pisze o Williamsie to trochę przesadza i "według mnie" mija się z prawdąMarek Łach pisze:Haha nie widziałem wcześniej tego wątku."Horner na płycie asłuchalny".
Toż nie ma prostszego (w pozytywnym znaczeniu) w odbiorze kompozytora pierwszej ligi niż James (no jeszcze Hansu
).

#WinaHansa #IStandByDaenerys