Gdzie i jak kupować?
Re: Gdzie i jak kupować?
To nie jest odpowiedź na pytanie. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No a jakie masz opcję? Czeku nie wypełnisz, wiec zostaje karta kredytowa/debetowa.

No i właśnie tu pojawiają się wątpliwości - zawsze mam pewne opory przed podawaniem danych. Jak dotąd używałem tylko Paypala, no a jak u nas zakupy no to normalnie przez bank szybki przelew. Płaciliście debetówką na Amazon? Kredytowej nie mam.
tak, debetówka wystarczy, a dla lepszego samopoczucia można sobie zrobić lejek ile max można przez neta kupić np na dany msc łącznie, albo potwierdzenie każdej transakcji na swoim telefonie przed ściągnięciem kasy. i nie ma możliwości by ktoś ci coś ukradł. musiałby też ukraść ci twój telefon i mieć go odblokowanego by potwierdzić sms lub face id w zalezności od modelu.
#FUCKVINYL
- galljaronim
- John Powell
Ja ostatnio na Amazon.de po polsku[emoji57] zrobiłem zakup i zrealizowałem płatność za pośrednictwem Prze(ch)lewy.24 (jest opcja do wyboru).Kaonashi pisze:Jak kupujecie przez Amazon? Widzę, że nie ma opcji płatności Paypalem.
Niczym nie musisz się martwić. Oni sami przewalutowują, a też nie zauważyłem żeby jakąś prowizję od tego pobierali.
Dzięki! Zrobiłem zakupy na de. przez przelewy24.pl. 

- galljaronim
- John Powell
Super. Fajnie, że Amazon w końcu podał rękę zwykłym debeciarzom. Ja też zawsze miałem opory, żeby podawać dane swojej karty debetowej.Kaonashi pisze:Dzięki! Zrobiłem zakupy na de. przez przelewy24.pl.
Ale przecież debetowką można od lat można płacić.
Niektóre banki tylko kiedyś wymagały uaktywnienia opcji w profilu na stronie.
Niektóre banki tylko kiedyś wymagały uaktywnienia opcji w profilu na stronie.
#FUCKVINYL
Amazon chciał ode mnie dokładne dane debetówki. Nie chciałem tego robić, zwłaszcza że to na razie jednorazowy zakup w tym sklepie. A dzięki przelewy24.pl zrobiłem normalnie szybki przelew przez swój bank tak jak na allegro dajmy na to.
Dzięki za cynk z tym amazonem, wczoraj rano zamówiłem płytkę, a dziś w południe był u mnie listonosz 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Czy Amazon, w tym wypadku niemiecki znowu ma problemy z wysyłką z powodu zamrożenia gospodarki?
Rzeczy, które chcę zamówić mają premierę 13 i 17 listopada a pisze mi, że szacowany termin dostawy to 2 - 3 grudnia. O ile pamiętam, kasę z konta pobiorą dopiero w momencie wysyłki?
Rzeczy, które chcę zamówić mają premierę 13 i 17 listopada a pisze mi, że szacowany termin dostawy to 2 - 3 grudnia. O ile pamiętam, kasę z konta pobiorą dopiero w momencie wysyłki?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

pisowskie
youtu.be/NWjmKXCWoa8
Kupowanie ze sklepów spoza EU - bo artykuł mówi o takich - nie będzie już w ogóle opłacalne, absurdalne ceny wyjdą

A jak wiemy nie wszystko da się kupić na terenie EU...
od stycznia Amazon UK wypada poza EU... Intrada, LaLa, SAE, MovieMusic.com.. Każda płyta z nich będzie podatek od lipca... DRAMAT.
ALE GŁOSUJCIE DALEJ NA PIS, TO ZA CHWILĘ KAŻĄ WAM PŁACIĆ ZA ODDYCHANIE

#FUCKVINYL