Gdzie i jak kupować?
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: Gdzie i jak kupować?
Ofiary cdrow na swieta
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Aż mi się wierzyć nie chce, że Naxos wciska taką lipę i to już od 2012r. Może to jakaś podróbka (tylko po co)? Warto do nich napisać. Na ich stronie nic nie widzę. Na Discogs akurat tego tytułu też nie ma, ale są z tej serii i tam nie podają, że to CDR-y, a zazwyczaj u nich jest dokładnie.Pawel P. pisze: ↑pn gru 23, 2019 15:57 pmKurcze, nie wiedziałem, ze amerykański Amazon sprzedaje pełnoprawne wydania, nie pisząc, ze to są CD-R-y. Tak jest w przypadku tej płyty
https://www.amazon.com/gp/product/B006B ... UTF8&psc=1
Zażądałem zwrotu
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
To trudno dostępny tytuł. Kiedy Amazon.com zwrócił mi kasę, zamówiłem go od jakiegoś sprzedawcy przez Amazon.co.uk - ma przyjść na początku stycznia. Jeśli to też będzie CD-r, to oznacza, że jest w tylko takiej wersji, chociaż nie chce mi się w to wierzyć. Ta płyta jest ostatnią z serii wznowionych przez Naxos symfonii Howarda Hansona, nagranych na poczatku lat 90. przez Seatlle Symphony Orchestra. Mam wszystkie poprzednie i to są regularne wydania. Tak btw. poza protokołem, polecam - najbardziej chyba filmowo brzmiący amerykański kompozytor niefilmowy (fragmentu jego II symfonii, "romantycznej", można posłuchać na napisach końcowych "Obcego")Bucholc Krok pisze: ↑śr gru 25, 2019 10:49 amAż mi się wierzyć nie chce, że Naxos wciska taką lipę i to już od 2012r. Może to jakaś podróbka (tylko po co)? Warto do nich napisać. Na ich stronie nic nie widzę. Na Discogs akurat tego tytułu też nie ma, ale są z tej serii i tam nie podają, że to CDR-y, a zazwyczaj u nich jest dokładnie.Pawel P. pisze: ↑pn gru 23, 2019 15:57 pmKurcze, nie wiedziałem, ze amerykański Amazon sprzedaje pełnoprawne wydania, nie pisząc, ze to są CD-R-y. Tak jest w przypadku tej płyty
https://www.amazon.com/gp/product/B006B ... UTF8&psc=1
Zażądałem zwrotu
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No i?
Jeśli seria słabo się sprzedawała to nawet miałoby to sens. Skoro jest problem z dostaniem, to znaczy, że nakład jest raczej mały, bo nie było kalkulacji, żeby wydać większą liczbę płyt, które i tak by nie znalazły nabywców. Nie rozumiem tylko, dlaczego tak obniżyli jakość. Obrazili się na klientów?Jeśli to też będzie CD-r, to oznacza, że jest w tylko takiej wersji, chociaż nie chce mi się w to wierzyć. Ta płyta jest ostatnią z serii wznowionych przez Naxos symfonii Howarda Hansona, nagranych na poczatku lat 90. przez Seatlle Symphony Orchestra. Mam wszystkie poprzednie i to są regularne wydania.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Płyta doszła. Tym razem oryginał.Bucholc Krok pisze: ↑ndz sty 05, 2020 12:02 pmNo i?
Jeśli seria słabo się sprzedawała to nawet miałoby to sens. Skoro jest problem z dostaniem, to znaczy, że nakład jest raczej mały, bo nie było kalkulacji, żeby wydać większą liczbę płyt, które i tak by nie znalazły nabywców. Nie rozumiem tylko, dlaczego tak obniżyli jakość. Obrazili się na klientów?Jeśli to też będzie CD-r, to oznacza, że jest w tylko takiej wersji, chociaż nie chce mi się w to wierzyć. Ta płyta jest ostatnią z serii wznowionych przez Naxos symfonii Howarda Hansona, nagranych na poczatku lat 90. przez Seatlle Symphony Orchestra. Mam wszystkie poprzednie i to są regularne wydania.W przeciwieństwie do takiej np. Intrady, zawsze miałem Naxos za poważną firmę.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Gratuluję.

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Tak, są zupelnie inne. CD-R ma inny kolor, jest cienszy i brakuje na nim napisow, ktore są zawsze w srodku od strony wewnętrzenej
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A papierowe dodatki?
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Przy CD-R były dokładnie takie jak przy CD. Po prostu podmieniona płyta.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No to może było tak, że pierwsza partia wyszła na CD, a małe dotłoczenie zrobili na CD-R. Nie wiem jaka jest kalkulacja przy niewielkiej liczbie CD i CD-R. Tak czy siak słabo to wygląda.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Rozumiem, że jak teraz zamówię coś z Amazon.de, czego jeszcze nie ma w ofercie, to kasę z karty pobiorą mi dopiero w momencie wysyłki zamówienia?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

wczoraj jeden z blogerów z Niemiec sprzedających na insta swoją twórczośc (rysunki, gadzety z lat 80, itp) napisał, że Niemcy wstrzymali wysyłki paczek poza swoją granice do odwołania, stąd też on na razie zawiesza zamawianie dla followersów spoza DE. nie wiem czy to prawda, tak napisał. może jakis konkretny kurier z którego korzyta, może ich poczta...
#FUCKVINYL
- lis23
Amazon de nadal wysyła, artbook do SW E IX jednak wyszedł ale podrożał i wysyłka pomiędzy 9 - 29 kwietnia.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Amazon.com nie wysyła do Polski?
Niestety, na de nie zdążyłem kupić artbooka do nowych Gwiezdnych Wojen i wszystko wyprzedali, na głównym Amazonie książka nadal jest ale okazuje się, że nie mogą wysłać na mój adres:
Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order.
To change quantities, enter the desired amount for each item and then press
To ship the same item to more than 5 addresses, select the desired addresses for the first 5 units and then press “Update” to surface more options.
To delete an item, change its quantity to 0, then click “Update”
Cóż, nie mam innego adresu, więc nie wiem, co mógłbym tutaj zrobić?
Niestety, na de nie zdążyłem kupić artbooka do nowych Gwiezdnych Wojen i wszystko wyprzedali, na głównym Amazonie książka nadal jest ale okazuje się, że nie mogą wysłać na mój adres:
Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order.
To change quantities, enter the desired amount for each item and then press
To ship the same item to more than 5 addresses, select the desired addresses for the first 5 units and then press “Update” to surface more options.
To delete an item, change its quantity to 0, then click “Update”
Cóż, nie mam innego adresu, więc nie wiem, co mógłbym tutaj zrobić?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

przecież pisałem już parę dni temu, że Amazon przestał wysyłać wszystko co nie jest produktem medycznym. to że coś tam Ci wysłali ostatnio to miałeś po prostu farta, bo pewnie nie doszła dyspozycja lub mieli przykazanie by opróżnić magazyn na dostawy.
#FUCKVINYL