Ja liczę właśnie na Top Gun. Jeśli to w końcu wyjdzie, to będzie fajna płytka na letnie wieczory.Adam pisze:W piątek ten tajemniczy tytuł od LaLi z Universalu na 1cd i to po raz pierwszy będzie ogłoszony w Variety![]()
This Friday Variety will run the story.
MV
Może to byc Top Gun, ale nie musi.
LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
- galljaronim
- John Powell
Re: LA-LA LAND - PLANY WYDAWNICZE
Nie Top Gun, bo on NIE jest Universalu. Sprawdziłem teraz, błędnie mi się wydawało.
#FUCKVINYL
Obstawiam Apollo 13 albo Urodzony 4 lipca 

albo Schindler - też okrągła rocznica w tym roku mają. Dodatkowo Apollo ma 1 pokaz Live, ale $ Lipca nie ma okrągłej rocznicy. Ja stawiam na Apollo.
#FUCKVINYL
Zbliża się kolejna rocznica śmierci Jamesa .Jest to doskonała okazja do uczczenia twórczości Maestro , więc do dzieła LLL lub Intrada
Dlatego spekuluje -Apollo 13 , Sneakers , Mask of Zorro (20-lecie ) .A w lipcu mamy Tribute Goldsmitha ..Varese już się postarało i pozamiatało mnie wydaniem Small Soldiers 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dawać mi animacje Hornera!
Oraz "Apollo 13"
Oraz "Apollo 13"

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

-
- Spec od additional music
Zamawiał ktoś Aliena 3, bo właśnie dostałem swój egzemplarz i mam mały zgrzyt mianowicie na CD1 mam może nie tyle ryski, a jakieś ślady dookoła warstwy zapisanej. Macie może podobnie wytłoczone CD1? nie tyle,że powoduje to problem w odczycie i zripowaniu do kopii zapasowej, ale stwierdzam fakt.
napompowali balonik a sam szrot...
Tuesday June 26: Colossus: The Forbin Project by Michel Colombier
August: The Prisoner of Zenda by Henry Mancini
TBD: Two Mules for Sister Sara by Ennio Morricone
TBD: Airport '77 by John Cacavas
TBD: The Concorde: Airport '79 by Lalo Schifrin
TBD: Fletch Lives by Harold Faltermeyer
TBD: The Sentinel by Gil Melle
Nowa seria staroci niewydanych od Universalu - tu prasówka - https://variety.com/2018/music/news/uni ... 202855031/
To Intrada pozamiata tym rokiem wydając tyle Hornerów.. LaLi tylko Black Friday zostaje, no nie wiem co tam by musieli dać by Intradę przebić..
Tuesday June 26: Colossus: The Forbin Project by Michel Colombier
August: The Prisoner of Zenda by Henry Mancini
TBD: Two Mules for Sister Sara by Ennio Morricone
TBD: Airport '77 by John Cacavas
TBD: The Concorde: Airport '79 by Lalo Schifrin
TBD: Fletch Lives by Harold Faltermeyer
TBD: The Sentinel by Gil Melle
Nowa seria staroci niewydanych od Universalu - tu prasówka - https://variety.com/2018/music/news/uni ... 202855031/
To Intrada pozamiata tym rokiem wydając tyle Hornerów.. LaLi tylko Black Friday zostaje, no nie wiem co tam by musieli dać by Intradę przebić..
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Hehe. Kto pompował balonik wizjami Apolla i innych evergreenów ten pompował.
MV dobitnie podkreślał że to nowa seria z nowymi tytułami nie żadne expandy.

super seria, dla Turka może co najwyżej, albo dla fanbojów staroci... choć i to nie, bo Prażanie ani Rozsa nie grają 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ale Intrada da/a w tym roku tylko wersje cd czegos co juz bylo. Lala przynajmniej dała expanda Jacka. No i Alien 3...
Z drugiej Intrada zapunktowała Hoodem. Na razie szrotują umiarkowanie obie wytwórnie.
Z drugiej Intrada zapunktowała Hoodem. Na razie szrotują umiarkowanie obie wytwórnie.

Ale Fejk napisał że: Coming the rest of the 2018 - albums by Jerry Goldsmith, Alan Silvestri, Bill Conti, James Horner, more Goldsmith, more Horner, Andrew Powell, Arthur B Rubinstein, even more Horner, possibly Max Steiner, and more...
#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No i co. A LaLa ma milyjon innych pozycji w planach. Część gotowych czekajacych na accept wiec batalia o klienta bedzie sie toczyła przez cały rok.

-
- Spec od additional music
Zamawiał ktoś Aliena 3, bo właśnie dostałem swój egzemplarz i mam mały zgrzyt mianowicie na CD1 mam może nie tyle ryski, a jakieś ślady dookoła warstwy zapisanej. Macie może podobnie wytłoczone CD1? nie tyle,że powoduje to problem w odczycie i zripowaniu do kopii zapasowej, ale stwierdzam fakt.
Zrobiłem zdjęcia miał ktoś coś podobnego na CD1 z tym wydaniem Aliena 3?. Tak jest na całej powierzchni płyty:

Zrobiłem zdjęcia miał ktoś coś podobnego na CD1 z tym wydaniem Aliena 3?. Tak jest na całej powierzchni płyty: