no ale marzyć każdy może

No i o to chodzi.Althazan pisze:Jakby ktoś kupował, to by chyba nie bało dostępne...?
Ja bym 10$ nie dał......Dlatego taka cena (i tak wysoka jak na używkę)...
Prawda. Podałem cenę, nie wartość. Cena to jest tyle ile ktoś chce dostać (a chcieć to można), wartość - to jest już tyle ile ktoś za to dał - ale tu też nie jest powiedziane, że drugi też tyle da. Wniosek: wszystko pływa i nie ma sensu dyskutować czy to dużo czy mało, bo:Bucholc Krok pisze:No i o to chodzi.Co z tego, że za tyle chcą sprzedać skoro nikt nie kupuje. Ja też mogę wystawić jedną ścieżkę za 1000$, tylko co z tego?
Spadek! I oby jak najdłużej.Althazan pisze:2. sytuacja się zmienia (dolar, spadek, premia) - chyba każdy to przeżywał?
Prędzej czy później będzie reedycja!3. dlatego ktoś nie sprzedaje tego Broughtona za $1000 tylko za $150, bo w końcu ktoś to kupi - wtedy już nie będzie żadnego dostępnego egzemplarza i jak ktoś będzie miał fanaberię posiadania takowego w folii, to go po prostu nie dostanie...
Marzyć nie marze , bo nawet nie słuchałemAdam Krysiński pisze:wieeeeelu o tym marzy
moją kolekcję możesz obejrzeć na SC.. jak wrócisz z długiego oglądania to możemy pogadać wtedy tylko nie wiem czy będziesz miało czymBucholc Krok pisze:Nie wierzę w pierdoły, bo nie wierzę w listę Twoich rarytasów.