- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
witam wszystkich.
mam prośbę do posiadaczy płyty z muzyką do Avatara o podanie czy u was jej ten sam matrix kod na płycie co u mnie. ja mam taki: 3 521681-2-RE-1 TEXT 01. oprócz tego jest też L909 Z84641.
pytam o to, ponieważ trafił mi się na allegro jakiś dziwny egzemplarz. płyta jest chyba tak mi się wydaje oryginalna, ale ma trochę inną okładkę. chodzi o to, że twarz z okładki nie jest niebieska a raczej fioletowa. ktoś się spotkał z takim kolorem, bo w necie takiej nie znalazłem? aha i gość sprzedaje same płyty z okładkami bez pudełek, na których jest zwykle hologram. czy to nie jest trochę podejrzane?
mam prośbę do posiadaczy płyty z muzyką do Avatara o podanie czy u was jej ten sam matrix kod na płycie co u mnie. ja mam taki: 3 521681-2-RE-1 TEXT 01. oprócz tego jest też L909 Z84641.
pytam o to, ponieważ trafił mi się na allegro jakiś dziwny egzemplarz. płyta jest chyba tak mi się wydaje oryginalna, ale ma trochę inną okładkę. chodzi o to, że twarz z okładki nie jest niebieska a raczej fioletowa. ktoś się spotkał z takim kolorem, bo w necie takiej nie znalazłem? aha i gość sprzedaje same płyty z okładkami bez pudełek, na których jest zwykle hologram. czy to nie jest trochę podejrzane?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
U mnie jest tylko ifpp L276 lub 8 oraz kawałek dalej kod płyty.Pawlinda pisze:mam prośbę do posiadaczy płyty z muzyką do Avatara o podanie czy u was jej ten sam matrix kod na płycie co u mnie. ja mam taki: 3 521681-2-RE-1 TEXT 01. oprócz tego jest też L909 Z84641.
Jakaś fotka?pytam o to, ponieważ trafił mi się na allegro jakiś dziwny egzemplarz. płyta jest chyba tak mi się wydaje oryginalna, ale ma trochę inną okładkę. chodzi o to, że twarz z okładki nie jest niebieska a raczej fioletowa. ktoś się spotkał z takim kolorem, bo w necie takiej nie znalazłem?
A płyta w czym jest? Jest ta aukcja jeszcze?aha i gość sprzedaje same płyty z okładkami bez pudełek, na których jest zwykle hologram. czy to nie jest trochę podejrzane?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Nominowany do Emmy
Więc tak mam nr ifpi. pisze tak ifpi L909 więc to chyba jednak oryginał? zdjęcia niestety nie posiadam (na aukcji zresztą real foto też nie było, a raczej było wklejone z internetu) ale jak pisałem front jest trochę dziwny (bardziej fioletowy niz niebieski). aha na książeczce jest nr płyty: 521681-2. płytę kupiłem za 14,50 zł, ale faktycznie od tej pory będę uważał na tego typu okazje.
U mnie jest zupełnie inne oznaczenie: IFPI L017.
Jeżeli chodzi o tą twarz na okładce, to ona nie jest tak naprawdę niebieska-jasna (tak jak avatary na filmie) a raczej mocno ciemno-niebieska.
PS. Na przyszłość raczej bym omijał tego typu aukcje - płyty z okładką bez pudełka. Dla mnie to produkt zupełnie wybrakowany. Jest to cholernie podejrzane i pachnie zwykłą trefnością. No ale pewnie stąd taka cena...
Jeżeli chodzi o tą twarz na okładce, to ona nie jest tak naprawdę niebieska-jasna (tak jak avatary na filmie) a raczej mocno ciemno-niebieska.
PS. Na przyszłość raczej bym omijał tego typu aukcje - płyty z okładką bez pudełka. Dla mnie to produkt zupełnie wybrakowany. Jest to cholernie podejrzane i pachnie zwykłą trefnością. No ale pewnie stąd taka cena...

- Nominowany do Emmy
Sam film jest podzielony na 2 płyty, a o napisach w dodatkach możesz zapomnieć. Imperial po raz kolejny pokazał gdzie ma polskich klientów.Adam Krysiński pisze:czy wie ktoś czy to nowe wydanie 3-DVD Extender Collectors Edition z dłonią Navi i meduzą na niej posiada polskie napisy w dodatkach? Imperial jak zawsze zlewa temat..